Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Kristina Tadić Kozmo je lice 2014. godine Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. lipnja 2014. god. u 20:03

 

Između stotina prijavljenih djevojaka osamanestogodišnja Zagrepčanka Kristina Tadić izabrana je za KOZMO lice 2014. godine. Najveća hrvatska drogerija omogućila je pobjednici modno snimanje pred objektivom najboljeg hrvatskog modnog fotografa Gorana Matijašeca, prekrasnu haljinu modnog dizajnera Juraja Zigmana, naslovnicu kataloga Beauty by KOZMO za mjesec lipanj, KOZMO proizvode Beauty UK, Depend i Organix.


Opširnije...
 
Hrvatska Dr. Stribor kozmetika za zdravije sutra Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. lipnja 2014. god. u 08:38

 

Tajna lijepe kože od sada se krije u Dr. Stribor kozmetici! Nova linija učinkovitih proizvoda za njegu kože koju je osmislio najpoznatiji hrvatski fitoaromaterapeut Stribor Marković u suradnji s Ljekarnama Zagrebačke županije, predstavljena je u prekrasnom ambijentu hotela Westin. Dugo iščekivanu liniju proizvoda među prvima su isprobali su Tihana Harapin Zalepugin, TV voditeljica Lana Pavić, poduzetnica Iris Androšević ali i doktor i modni znalac Nenad Korkut. 


Opširnije...
 
Danijela Martinović zaljubljena je u vježbanje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. lipnja 2014. god. u 08:50

 

Splićanka Danijela Martinović savršen izgled duguje dugogodišnjem aktivnom vježbanju. Čak četiri puta tjedno Danijela provodi u intenzivnom treningu a na isti poziva sve sugrađane ove subote od 18 sati na prekrasnoj lokaciji neuobičajenoj za vježbanje - Prokurativama. «Za početak kao i u mom slučaju, najvažnija je želja za promjenom. Poslušajte malo svoje potrebe i prilagodite sebi vježbanje, naročito u početku jer ono treba biti zabavno i ugodno!» - izjavila je Danijela i dodala: «Split je idealan grad za vježbanje u prirodi, a južna strana Marjana nešto je najljepše što sebi možete priuštiti. Ne propustite priliku za subotnje vježbanje uz Pokreni se na našim Prokurativama!»


Opširnije...
 
Tina i Ana otkrile tajnu preplanulog tena! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. svibnja 2014. god. u 07:21

 

KOZMO otkriva tajnu preplanulog tena! Stigla je najnovija linija inovativnih proizvoda za savršen ten i zaštitu od sunca Cabana Sun i Sun Tropic koja se može pronaći ekskluzivno u drogerijama KOZMO! Vrhunski asortiman s nestrpljenjem su dočekale glumice Ana Begić i Marija Borić, modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, voditeljice Lorena Nosić i Ines Preindl, modeli Tina Mustapić i Ivan Ukalović te atraktivna Tina Katanić “Važna mi je zaštita kože na suncu i važno mi je da imam kvalitetne i cijenom prihvatljive proizvode.


Opširnije...
 
Zigman predstavlja prvu liniju odjeće za djecu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. travnja 2014. god. u 17:41

 

Modni dizajner Juraj Zigman predstavlja prvu liniju odjeće za djevojčice. Linija pod nazivom ZIGICE predstavljena je na Kids Fashion Weekendu u Zagrebu, a razveselit će brojne djevojčice te unijeti šarenilo u njihove ormare. “Kolekcija je izazvala iznimno veliki interes. To nas raduje i tjera da ova linija postane jedna od važnijih za moj brend. Dječje reakcije na moj dizajn su čarobne i posve je logično da ih uveselim nakon duže stanke kreiranja upravo za najmlađe. Ponosan sam na reviju i veselim se daljnjem stvaranju dječje linije!” - izjavio je Juraj Zigman.


Opširnije...
 

   Stranica 110 od 111

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.