galija0504241

U petak navečer, Opatija je zaiskrila ritmom i melodijama uz nastup odličnog DJ-a Marina, koji je svojom glazbom zapalio noć u popularnoj Galija. Ovaj događaj označio je uvertiru u nadolazeću ljetnu sezonu, koja obećava obilje iznenađenja i glazbenog užitka za sve posjetitelje. Galija, jedno od omiljenih mjesta za izlazak u Opatiji, bilo je mjesto gdje su se zaljubljenici u glazbu okupili kako bi doživjeli još jedan odličan noćni provod.

S obzirom na to da se ljeto polako približava, Galija se priprema za uzbudljive aktivnosti i tematske večeri koje će dodatno obogatiti noćni život Opatije. Vlasnik Galije najavljuje mnoga iznenađenja i posebne goste tijekom nadolazećih mjeseci, s ciljem pružanja nezaboravnih trenutaka svojim posjetiteljima.

Ljetna sezona u Opatiji tradicionalno je vrijeme kada grad oživi, privlačeći turiste i ljubitelje zabave iz cijelog svijeta. Galija se priprema za tu uzbuđujuću atmosferu, planirajući tematske večeri, glazbene evente i posebne nastupe koji će osigurati da svaka noć bude nezaboravna. Najavljujući svoj line-up za ljeto, Galija obećava raznovrsnost glazbenih žanrova i nastupa koji će zadovoljiti sve ukuse.

Stoga, dok se sunce polako spušta nad Jadranskim morem, Opatija se priprema za još jedno nezaboravno ljeto uz Galiju kao središnje mjesto glazbenih i plesnih zbivanja. DJ Marin je bio samo početak - najbolje tek dolazi!

Tekst: A.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO