palach2304

Nakon višemjesečnog rada, truda, birokracije, znoja i diy rješenja, te testnog tuluma prošli petak, 26.04., Udruga Ri Rock napokon s ponosom predstavlja osvježenu verziju Kluba Palach. Da bi ovaj trenutak proslavili zajedno kako spada, spojit će se generacije koje su obilježile poznate godine riječkog urbanog zvuka s novim mlađim snagama.

Pričamo o legendama synth popa Denis i Denis koje žare još od 80ih godina i već tada su lomili plesni podij kluba u Kružnoj. Za atmosferu prije i nakon njihovog nastupa će se pobrinuti dobro znani DJ Voljen Korić, a s druge strane kluba posjetitelje očekuje i drugi zvuk! U koncertnoj prostoriji će oriti i žestinom zalijevati riječki Krešo i Kisele Kiše, pulski Pasmaters, sisačka Šarena Pojava i pazinski Fudrinjosi. Šećer na kraju priče je DJ Grga koji će prije, između i nakon nastupa vrtiti sve anti-hitove Ri Rocka.

Samim otvaranjem spajaju se raznovrsni alternativni žanrovi riječke scene, prolazeći kroz 80-e, 90-e, 00-e itd., tako da će cijela večer biti ispunjena sadržajem u kojem će se svatko moći pronaći. To znači da osim što posjetitelje očekuje nostalgični dance floor 80-ih, čeka nas i žestoki pogo praćen domaćim punk i rock zvukom.

Napomenuli bi da za ovaj, ali vjerujemo i mnoge nadolazeće događaje, organizaciju preuzimaju mlade organizatorske snage Udruge koje će prikazati sav svoj napredak od kad su krenuli na tečajeve event managementa, tako da nas očekuje žestoka i nezaboravna čaga.

Također, puno je još ideja koje tek trebaju biti realizirane i koje će Udruga graditi zajedno s posjetiteljima u kultnom klubu. Udruga se zahvaljuje svima na javljanju i pomoći, donaciji činela, bubnjeva, ukulelea, gitara i slika koje će se utkati u prostor. Ovim putem Udruga poziva sve one koji bi donirali glazbene memorabilije neka se jave i pomognu ukrasiti ovaj kultni prostor.

Ulaz na događaj je kompletno besplatan, a vrata će biti otvorena od 20:00! Idući dan, pa nadalje ugostiteljski dio prostora biti će otvoren svaki dan od 09:00h - 24:00, a vikendima do 03:00h.

Facebook event - https://www.facebook.com/events/2735866553246178

Denis & Denis:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100046229319447

Krešo i Kisele Kiše:

https://www.facebook.com/kresoikiselekise

Pasmaters:

https://www.facebook.com/PASMATERSpunX

Šarena Pojava:

https://www.facebook.com/SarenaPojava

Fudrinjosi:

https://www.facebook.com/fudrinjos

Program je podržan od strane Grada Rijeke, Ministarstva kulture i medija i HUZIP-a.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO