severina3112231

Trideset tisuća ljudi iz svih krajeva Crne Gore, ali i regije, sinoć se okupilo na prepunom glavnom gradskom trgu u Kotoru, Trgu od oružja, ali i svim okolnim ulicama, kako bi prisustvovali glazbenom spektaklu i u Novu godinu ušli s regionalnom zvijezdom - Severinom. Uz svoj prateći orkestar u sastavu deset glazbenika, Severina se na pozornicu popela pola sata prije ponoći, u custom made kreaciji brenda Morfium, iza kojeg stoji dizajnerica Jelena Malešević, ovog puta u suradnji sa Severininom stilisticom - Katijom Šimundić.

Uz pomno odabrani repertoar, koji je još tijekom dana na Instagramu publici otkrila iz Hyatt Regency Kotor Bay Resorta, u kojem je odsjela, Kotorani i njihovi gosti uživali su više od dva sata.

''Sretna sam da sam Novu godinu dočekala sa sinom i s prekrasnim ljudima ispred mene, pokraj mene, oko mene, iza mene (smijeh)... Rekli su mi da nisu svi stali na Trg pa da ih je bilo po svuda, po cijelom centru Kotora... Lijepo, lijepo neopisivo...'' - izjavila je Severina nakon nastupa.

Pred Severinom je samo jedan dan odmora, jer ju već sutra čeka još jedan nastup u Crnoj Gori, i to u Budvi, u hotelu Splendid.

Tekst: Press
Fotografije: Dragan Mijatović

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO