galija1204241

Uzbudljiva atmosfera zavladala je u petak u popularnom klubu Galija u Opatiji, pružajući posjetiteljima nezaboravno iskustvo uz sjajan nastup DJ-a Dane-a. Ovo je bio petak za pamćenje, ispunjen ritmovima i energijom koji su osvojili srca svih prisutnih. Galija je bila ispunjena entuzijastičnom publikom spremnom za vrhunsku zabavu. DJ Dane je preuzeo kontrolu nad glazbom i puštao najnovije hitove, stvarajući savršenu atmosferu za ples i opuštanje.

Gosti su uživali u širokom spektru glazbenih žanrova, od plesnih hitova do klasičnih melodija, dok su se prepustili ritmu i energiji koju je DJ Dane donio. Njegov jedinstveni stil miksanja osigurao je da nitko nije stajao mirno na podiju za ples.

Osim izvrsne glazbe, Galija je pružila vrhunsku uslugu i ambijent koji su upotpunili večer. Posjetitelji su mogli uživati u raznovrsnoj ponudi pića te opuštenom i pozitivnom ozračju koje je klub pružao.

Petak u Galiji postao je neizostavan događaj za ljubitelje dobrog provoda u Opatiji. Svaki detalj večeri bio je pažljivo osmišljen kako bi se stvorila nezaboravna atmosfera i iskustvo za sve prisutne.

Ako ste propustili ovu fantastičnu noć, ne brinite se - Galija svaki petak nudi jednako uzbudljiv program i mogućnost za nezaboravno druženje uz najbolju glazbu.

Stoga, pridružite nam se sljedeći petak u Galiji, Opatija, jer vas očekuje još jedna sjajna večer uz DJ-a Dane-a i vrhunsku zabavu. Vidimo se na plesnom podiju!

Tekst: G.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO