galija1904241

Prošlog petka, Galija u Opatiji bila je domaćin nezaboravne večeri uz jednog od najboljih DJ-eva u regiji - DJ Danka! Atmosfera u Galiji bila je nevjerojatna, a DJ Danko je svojim energičnim setovima uspio održati plesnu podlogu punom cijele noći. Posjetitelji su uživali u širokom spektru glazbenih žanrova - od house do dance i elektronske glazbe. DJ Danko je vješto kombinirao hitove i stvarao atmosferu koja je bila savršena za ples i zabavu.

Galija, omiljeno okupljalište ljubitelja dobre glazbe, bila je mjesto gdje su se susretali stari prijatelji i gdje su se novi prijateljstva sklapala pod ritmom glazbe. Nije nedostajalo ni vrhunskih pića - od koktela do vina, a barmeni su se pobrinuli da svaki gost bude zadovoljan.

Atmosfera je bila toliko zarazna da su mnogi prisutni plesali do zore. Galija je dokazala zašto je jedno od najpoželjnijih mjesta za provod u Opatiji.

Za sve koji su propustili ovu nevjerojatnu noć, ne brinite - Galija će nastaviti s organizacijom sjajnih događaja i pružati vrhunsku zabavu i glazbu. Pratite njihov raspored događanja jer nas očekuju još mnoga uzbudljiva glazbena iskustva.

Nemojte propustiti sljedeći event u Galiji jer vas čeka noć puna zabave, plesa i nezaboravnih glazbenih trenutaka. Vidimo se na plesnom podiju!

Tekst: G.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO