drago0604241

U subotu navečer, opatijski klub Drago bio je poprište spektakularnog koncerta nove mega popularne Balkan trap zvijezde - Cunami. Klub je bukvalno pucao po šavovima, budući da su se fanovi okupili iz cijele regije kako bi doživjeli ovaj glazbeni događaj. Cunami, mladi talentirani izvođač čije ime dominira glazbenim top-listama, donio je svježi zvuk Balkan Trapa u Opatiju. Njegova energična glazba kombinira tradicionalne balkanske melodije s modernim trap ritmovima, stvarajući zaraznu glazbenu atmosferu koja je uzdrmala klub Drago.

Ulazak u klub već od ranog večernjeg sata bio je popraćen uzbuđenjem i euforijom među fanovima. Kada su se vrata napokon otvorila, atmosfera je eksplodirala uz glasne ovacije i klice oduševljenja. Cunami je stupio na pozornicu okružen vrtoglavom produkcijom svjetlosnih efekata. Prvi taktovi glazbe izazvali su frenetične reakcije publike, koja je odjednom postala jedno u plesu i uzvicima. Njegovi hitovi dovodili su publiku do vrhunca uz ples i pjevanje. Cunami je pokazao svoju scensku karizmu, interakciju s obožavateljima i impresivnu vokalnu izvedbu, što je rezultiralo nezaboravnim koncertnim iskustvom za sve prisutne.

Nakon nekoliko sati energičnog nastupa, Cunami se oprostio od obožavatelja uz zahvalnost i obećanje povratka. Publika je oduševljeno napustila klub, prepuna utisaka i energije koju su donijeli s koncerta. Zvijezde poput Cunami-ja nastavljaju osvajati srca obožavatelja svojom originalnom glazbom i karizmom, dok klub Drago ostaje nezaobilazno odredište za sve zaljubljenike u glazbu koji traže vrhunsko koncertno iskustvo.

Tekst: G.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO