varazdin0803241

Gromoglasnim pljeskom, prepuna varaždinska Arena dočekala je večeras Zdravka Čolića, jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, čiji status ne blijedi više od 50 godina, zbog čega ga mnogi smatraju glazbenim fenomenom ovih prostora. No, jedna je to samo od brojnih laskavih titula koje se Čoliću pripisuju tijekom respektabilne karijere. Naime, oduvijek ga prati i glas najvećeg džentlmena među glazbenicima u regiji, što ne čudi s obzirom da je Čolić poznat kao veliki poštovatelj žena, kako na sceni i kroz pjesme, tako i u privatnom životu.

Ne čudi, stoga, ni da su upravo koncerti povodom Dana žena, jedni od najtraženijih Čolićevih koncerata, što potvrđuje i činjenica da su ulaznice za večerašnji varaždinski koncert bile rasprodane u svega pet dana, i to čak mjesec i pol dana unaprijed. Upravo zbog velikog interesa, Varaždin sutra očekuje još jedan, također odavno rasprodani, koncert.

Regionalni miljenik žena tako će, njima u čast, Dan žena slaviti dvije večeri zaredom te ih zagrliti nekim od najljepših pjesama s ovih prostora, poput 'Ti si mi u krvi', 'Svadbarskim sokakom', 'Noć mi te duguje', 'Jedina', 'Kao moja mati', 'Moja draga', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Krasiva', 'Ti možeš sve' i mnogim drugima...

Tekst: Press
Fotografije: Dario Horvat

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO