Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 01.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. prosinca 2018. god. u 14:40

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 01.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. prosinca 2018. god. u 10:20

arena0112181

 

Prosinački koncert klape Intrade je za zagrepčane tradicija koja traje od 2006. godine kada su nastupili u Lisinskom. Do sada su nastupili u gotovo svim zagrebačkim dvoranama, od Arene Zagreb, KD 'Vatroslav Lisinski', Doma sportova do KD 'Dražen Petrović'. Nakon rasprodanih koncerata po cijeloj Hrvatskoj, turneja po Americi, Australiji i Europi jučer su ponovno osvojili zagrebačku Arenu koja je skoro tri sata pjevala klapine najveće hitove.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - +ONE - 30.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. prosinca 2018. god. u 10:19

 

U petak u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je +ONE party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Milan Stanković - 30.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. prosinca 2018. god. u 10:18

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupio je u petak Milan Stanković. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Milana.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Vanguard Saturday - 24.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 28. studenog 2018. god. u 14:17

opera2411181

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Vanguard Saturday party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koju je konstantno na samom vrhuncu držao DJ Dekova. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 434

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.