Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar 'Master' - Grupa Yamas Live - 24.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 25. rujna 2016. god. u 21:08

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz žensku grupu Yamas. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
NUbar lounge - Stand-Up by Ivan Šarić - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. rujna 2016. god. u 12:36

nubar2309161

 

Duhoviti i izuzetno zabavni stand up komičar Ivan Šarić nastupio je u petak u prepunom NUbaru. Zafrkancijom na njegov, ali i tuđi račun, Ivan se dotakao brojnih svakodnevnih tema. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Master' - Two Stupid Dogs Band - 08.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. srpnja 2016. god. u 16:47

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz Two Stupid Dogs Band. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Master' - Tandarača DUO Band - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. srpnja 2016. god. u 18:31

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz Tandarača DUO Band. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Night bar 'Amnesia' Viškovo - Subota - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. svibnja 2016. god. u 21:20

 

Subota je u Night baru 'Amnesia' na Viškovu protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu uz live svirku Matrix benda. DJ puštajući vruće vibracije za vrijeme stanke benda atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se, pilo i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 23

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.