Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Phanas Beach Bar Kostrena - 7. godišnjica - 20.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. srpnja 2018. god. u 13:29

kostrena200718

 

Kao i svake godine Phanas Beach Bar na Kostreni potrudio se je napraviti pravi spektakl za svoju sad već 7. godišnjicu. Za glazbeni show zaduženi su bili DJ MICKEE i posebna gošća - violinistica glazbene akademije AVI FAY čiji zvuci stapanjem s elektronskim zvukom nose val energije koji osvajaju plesne podije. Phanas Beach Baru želimo sretan rođendan i još puno ovakvih super godišnjica.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 16. srpnja 2018. god. u 23:41

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak - 13.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. srpnja 2018. god. u 00:44

 

U petak je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici zavladao atraktivni Fire show. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli i ples recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Absolut party - 11.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. srpnja 2018. god. u 11:58

 

U srijedu Sabbia Lounge Bar u Crikvenici svojim je posjetiteljima ponudio još jednu odličnu noć uz veliku dozu zabave sa Absolut partyjem. Plesalo se i uživalo čitave noći, a atmosfera je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Luda zabava trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Massive Foam Party - 07.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. srpnja 2018. god. u 06:55

 

U subotu se je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici održao Massive Foam Party. Plesalo se i uživalo čitave noći, a atmosfera je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Luda zabava trajala sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 43

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.