×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/croaporter210312
Lauba - Cro A Porter - 1. dan - 21.03. Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. ožujka 2012. god. u 20:56

 

Svima je već poznato da je ožujak mjesec rezerviran za modu, najnovije modne trendove i naravno najveći i najdugovječniji domaći modni događaj. Devetnaesti po redu Cro A Porter održat će se od 21. do 24. ožujka 2012. i to čak na dvije lokacije. Lauba ugošćuje Cro A Porter na dva dana. Prvi dan je rezerviran za revije alternativnih modnih dizajnera, dok je drugi dan rezerviran za izložbu dizajnerske kolekcije i druženje sa dizajnerima.

 

Laubina praksa neposrednog upoznavanja publike s akterima na sceni nastavlja se i ovoga puta tijekom cijele večeri 22.03. od 20:00 sati u ležernoj atmosferi. Ulaz u Laubu je besplatan tokom cijelog dana, a kao i obično, vrata su otvorena do 23:00 sata. Lauba se preobražava u Kuću za ljude, umjetnost i modu!

 

Prvi dan, svoju novu kolekciju prikazat će dizajneri avangardne i alternativne modne scene, a oni su XD Xenia Design, Jelena Aleksić, Dioralop, Madame Demode i Tamara Bombardelli, Tomislav Bahorić i Etna Maar.

 

Tekst: Cro-a-porter.hr / Izvor
Fotografije: Srdjan Vrancic / CROPIX / Izvor
{gallery}albumi/croaporter210312:140:90:0{/gallery}