CineStar Osijek - Grupa Pravila igre - 04.02. Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. veljače 2019. god. u 14:13

cinestar0402191

 

Sinoć je u osječkom Cinestaru održan spektakularan, prvi koncert grupe Pravila igre. Pozitivna atmosfera, mogla se rezati škarama, a zabave i iznenađenja nije nedostajalo. Definitivno, ovo je nešto nikad viđeno na našim prostorima, a doza emocija koja je preplavila Cinestar, osjećala se u zraku. Prepuna dvorana i zadovoljna lica na svakom koraku, maštovita produkcija i specijalni efekti, oduševili su sve prisutne. Publika je imala priliku uživati u live 3D koncertnom nastupu, koji je nadmašio sva očekivanja jer je i sam projekt poput ovog, prvi put viđen sinoć u Osijeku. „Zanimljivo, uzbudljivo, odlično, savršeno“, riječi su kojima su obožavateljice opisale svoj utisak, a sve ih je posebno dirnuo kraj.

 

Moderan i urban zvuk hitova poput, „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, sinoć su odzvanjali kinodvoranom, a brojne obožavateljice su pjevale u glas. Efekti koji su se izmjenjivali na velikom platnu, nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a cijeli je koncert bio poput kronološki posložene ljubavne priče s kojom se većina ljudi može poistovjetiti.

 

“Teško je pronaći riječi kada vas publika isprati s takvim ovacijama. Srca su nam velika kao kuća. Ovo je bio definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji koncert u našoj karijeri. Hvala vam dragi naši Slavonci što ste pjevali s nama i što ste nam omogućili da se osjećamo kao kod kuće." - dodaju momci iz grupe.

 

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske. Nakon Osijeka slijede redom:  Rijeka, Split, Varaždin i na kraju Zagreb. Veljača je mjesec zaljubljenih, a ova turneja je definitivno dobar način za provesti divnu i nezaboravnu večer uz vrlo maštovit i emotivan događaj. Ne propustite ovu posebnu priliku u svome gradu i već danas nabavite ulaznice za nekoga tko vam je drag i zajedno s momcima iz grupe, stvarajte uspomene.

 

Ulaznice za koncerte po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim ili online na linku:

 

https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/pravila-igre-1930/profile.html
 
Tekst: Press
Fotografije: Dario Lepoglavec