×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/tony140212
Arena Bg - Tony Cetinski - 14.02. Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. veljače 2012. god. u 11:12

 

Tony Cetinski održao je koncert "Otkrivanje strasti" za Valentinovo u punoj Areni Beograd. Program koncerta, Crossover trilogija "Otkrivanje strasti", već imenom najavio je glazbeno putovanje kroz tri glazbene strasti. Tony se pojavio na pozornici beogradske Arene praćen orkestrom Zagrebačke filharmonije, akademskog zbora "Krsmanac" i članovima svog pop benda. 200 vrhunskih glazbenika na čelu s Tonyjem publika je pozdravila ovacijama.

 

Koncert je počeo instrumentalnom izvedbom teme iz filma "Godfather / Kum". Nakon toga na pozornici se pojavio Tony i za početak crossover dijela koncerta izveo "Carusa". "Hvala što ste došli u ovako velikom broju" kazao je Tony i svima čestitao Dan ljubavi. Nakon niza crossover kancona u kojima je Tony pokazao svu raskoš svog glasa i opravdao nadimak" hrvatskog Verdija" publika ga je nagradila gromoglasnim aplauzom.

 

"I dont wanna miss a thing" hitom Aerosmitha otvorio je Tony drugi dio koncerta crossover trilogije, rock dio. Na pozornici mu se pridružila i Zorica Kondza i zajedno su atmosferu u beogradskoj Areni doveli do usijanja izvođenjem hita "Here i go again". Za sve zaljubljene Tony je uz gošću iz Beograda, Aleksandru Radović, izveo "Bed of roses". Duet Tonyja i beogradskog opernog pjevača Nikole Mijailovića, pop evergrin "Ti si mi u krvi", publika je nagradila ovacijama.

 

Treći dio crossover trilogije, dio koncerta u kojem Tony izvodi svoje hit pjesme, podigao je sve prisutne u Areni Beograd na noge. Puna beogradska Arena pjevala je s Tonyjem u glas "Ja sam zaljubljen", "Kad žena zavoli". Pjesmom "Blago onom tko te ima" završen je Tonyjev dvosatni koncert, a publika je htjela još i ovacijama vratila Tonyja na bis.

 

Vrhunac koncerta i najemotivniji dio priredio je Tony izvodeći bezvremenski hit "23 prosinac".

 

"Hvala svima na prekrasnom koncertu i najljepšem poklonu za Valentinovo. Još uvijek sam pod dojmovima sinoćnje atmosfere i hvala na ljubavi koju ste mi poklonili u prepunoj beogradskoj Areni. Na sinoćnjem koncertu otkrio sam Vam svoje glazbene strasti i jednog novog sebe, na krilima vaše podrške ulazim u studio i krećem sa snimanjem novog pop albuma. Obećavam odlične pjesme." Tony Cetinski.

 

Tekst: Press služba
Fotografije: Zoran Ivanović
{gallery}albumi/tony140212:140:90:0{/gallery}