Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Slavonski Brod - Severina kod obitelji Grabovac - 20.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. listopada 2011. god. u 15:51

 

Najpoznatija hrvatska trudnica, Severina održala je jučer zadnji koncert prije odlaska na porodiljni dopust. Kako sama priznaje ljepši oproštaj nije si mogla ni poželjeti od privatnog koncerta u domu obitelji Grabovac u Slavonskom Brodu. Domaćin, gospodin Robert, čast da u svom prekrasnom domu ugosti najveću i najkariznatičniju hrvatsku zvijezdu, dobio je zahvaljujući svojoj supruzi Željki koja ga je prijavila na natječaj Narodnog radija kao najvećeg Severininog obožavatelja.


Opširnije...
 
Nikšić - Tony Cetinski - 18.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. rujna 2011. god. u 16:58

 

Tisuće Nikšićana došlo je na sinoćnji koncert hrvatskog kralja popa na glavnom gradskom trgu u Nikšiću. Rijeke ljudi slijevale se ka centru cijelo popodne, a trg je bio premali da primi sve one koji su htjeli uživati na prvom Tonyjevom koncertu u Nikšiću. Euforična publika je od prvih taktova otpjevala sve Tonyjeve pjesme, a vidno oduševljeni Tony nije mogao sakriti oduševljenje atmosferom i fantastičnom publikom.


Opširnije...
 
Prevalje - Danijela Martinović - 17.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. rujna 2011. god. u 14:51

 

U subotu je Danijela Martinović održala koncert u Prevaljama. Okupljeno mnoštvo pjevalo je i plesalo uz Danijeline hitove. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Odlično raspoložena Danijela, skačući i plešući po pozornici na ples je natjerala sve i atmosferu cijelo vrijeme držala na samom vrhuncu. Kako je to izgledalo u subotu, pogledati možete u galeriji koja slijedi.


Opširnije...
 
Cinema Club - Rich Energy Party - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. kolovoza 2011. god. u 12:54

 

U Cinema Club-u u Iloku, održao se vrući Rich Energy Party. Atraktivne Rich Energy hostese dijeleći energetski napitak dodatno su zapalile već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 
Vesaljak - Rich Energy Party - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. kolovoza 2011. god. u 12:26


U krčmi Veseljak u Virju, održao se vrući Rich Energy Party. Atraktivne Rich Energy hostese dijeleći energetski napitak dodatno su zapalile već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 

   Stranica 23 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.