Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Colosseum Opatija - Summer dream - 21.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. srpnja 2016. god. u 20:40

 

U četvrtak je Colosseum u Opatiji zapalio poseban Summer dream‬ projekt, nastup DJ-a iz Brazila ROMÉA Cavalcantea i Marije Debelic - plesačice i MC. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu čitavo vrijeme uz atraktivne plesačice.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Utorak - 19.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. srpnja 2016. god. u 22:58

 

U utorak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - House Sisters - 16.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. srpnja 2016. god. u 21:05

 

U subotu je Colosseum u Opatiji nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima za koje su zadužene bile lijepe House Sisters (sestre Allegra i Thalia). Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu sve do jutra uz fantastične sestre i atraktivne plesačice.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - 16. godišnjica - 15.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. srpnja 2016. god. u 14:27

 

Kao i svake godine Beach Bar Colosseum u Opatiji potrudio se je napraviti spektakl za svoju sad već 16. godišnjicu. Uz lijepe hostese, vatrene plesačice i moćnog The Liquidator-a - led robota... večer je prošla u najboljem mogućem ugođaju. Beach Baru Colosseum želimo sretan rođendan i još puno ovakvih super godišnjica!


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Sunrise2Sunset - 14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. srpnja 2016. god. u 19:45

 

U četvrtak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 102

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.