Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Colosseum Opatija - Četvrtak - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. srpnja 2016. god. u 17:18

 

U četvrtak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - DJ Paolo Barbato - 23.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. srpnja 2016. god. u 18:43

 

U subotu je Colosseum u Opatiji ugostio megapopularnog DJ i producenta Paola Barbata koji nas je i ove godine oduševio svojim nezaboravnim partyem. Za warm up prije nastupa Paola Barbata zadužen je bio resident DJ. Vesela ekipa se u predivnom okruženju oaze Colosseuma rasplesala po svim razinama uz potporu prekrasnih plesačica. Dobre vibracije glazbe širile su se čitavim prostorom Colosseuma dugo u noć.


Opširnije...
 
LIDO Bevanda Beach Resort - R'n'B Exclusive - 23.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. srpnja 2016. god. u 18:37

 

U subotu na prekrasnoj plaži LIDO Bevanda Beach Resort u Opatiji održala se je prava klupska poslastica R'n'B Exclusive na kojoj je glavni organizator i kreator ovog jedinstvenog projekta, Balance proslavio svoj 30. rođendan. Rođendan je obilježio veliki vatromet sa mora kao i brojni gosti i prijatelji ovog popularnog party brenda koji su se pridružili na jubilarnom 30. rođendanskom slavlju organizatora R’n’B Exclusive partya.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Candy Extravaganza - 22.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. srpnja 2016. god. u 20:23

 

U petak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere (Ibiza dancers, Space soliders, Secret angels...) koji su ovu posebnu noć naziva 'Candy Extravaganza' zaposjeli Colosseum u Opatiji.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Summer dream - 21.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. srpnja 2016. god. u 20:40

 

U četvrtak je Colosseum u Opatiji zapalio poseban Summer dream‬ projekt, nastup DJ-a iz Brazila ROMÉA Cavalcantea i Marije Debelic - plesačice i MC. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu čitavo vrijeme uz atraktivne plesačice.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 103

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.