Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Colosseum Opatija - DJ Ivan Mastermix - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 13. kolovoza 2016. god. u 04:15

 

U četvrtak je DJ pult u Colosseumu u Opatiji preuzeo renomirani hrvatski DJ Ivan Mastermix, hrvatski godfather of house. Vesela ekipa se u predivnom okruženju oaze Colosseuma rasplesala po svim razinama uz potporu prekrasnih plesačica i akrobata iz tvornice zabave Stereobookings iz Slovenije. Dobre vibracije glazbe širile su se čitavim prostorom Colosseuma dugo u noć.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - DJ Armando d'Estate - 06.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. kolovoza 2016. god. u 19:34

 

U subotu je DJ pult u Colosseumu u Opatiji preuzeo austrijski/Ibiza DJ virtuoz Armando d'Estate. Podršku u DJ pultu pružio mu je Alex Ivanov sa vrhunskim perkusionistom Lemijem koji već niz godina svira u bendu Perunika. Vesela ekipa se u predivnom okruženju oaze Colosseuma rasplesala po svim razinama uz potporu prekrasnih plesačica. Dobre vibracije glazbe širile su se čitavim prostorom Colosseuma dugo u noć.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - DJ Gianfranco Amodio - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. kolovoza 2016. god. u 14:45

 

U četvrtak je DJ pult u Colosseumu u Opatiji preuzeo DJ iz Italije Gianfranco Amodio. Vesela ekipa se u predivnom okruženju oaze Colosseuma rasplesala po svim razinama uz potporu prekrasnih plesačica. Dobre vibracije glazbe širile su se čitavim prostorom Colosseuma dugo u noć.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - DJ Arin Tone - 30.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. srpnja 2016. god. u 22:36

 

U subotu je DJ pult u Colosseumu u Opatiji preuzeo DJ iz Nizozemske Arin Tone. Vesela ekipa se u predivnom okruženju oaze Colosseuma rasplesala po svim razinama uz potporu prekrasnih plesačica. Dobre vibracije glazbe širile su se čitavim prostorom Colosseuma dugo u noć.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Fire Fetish Experience - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. srpnja 2016. god. u 18:03

 

U petak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere koji su ovu posebnu noć naziva 'Fire Fetish Experience' zaposjeli Colosseum u Opatiji.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 103

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.