Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe bar 'Centar' Lovran - Brazilian Night - 01.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. kolovoza 2017. god. u 10:41

 

U utorak se je u Caffe baru 'Centar' u Lovranu, održala vruća Brazilian night uz veliki Captain Morgan's party. Uz 'gusara' kapetana Morgana, goste su zabavljale atraktivne hostese i sexy plesačice zbilja atraktivnim nastupom, a tu su bili i članovi Academia de Capoeira iz Rijeke koji su prikazali mnogobrojnoj publici svoje umijeće.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - DJ Miss Candypop - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. kolovoza 2017. god. u 10:40

 

U petak je Angiolina re-sea dance u Opatiji nastavila u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima atraktivne DJ Miss Candypop. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Kao DJ podrška bio je tu dobro znani DJ Tom Polo. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Galija Opatija - The Fast and The Furious party - 08.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. srpnja 2017. god. u 21:34

 

U subotu u klubu Galija u Opatiji održao se je jedinstveni humanitarni događaj koji je objedinio film, automobile i dobru zabavu. Bio je to 'filmski party' inspiriran kultnim filmom Fast & Furiuos. Neizostavne popularne glazbene hitove iz navedenih filmova, puštao je DJ IC, DJ LEONE te MC Frankye Zee, a posjetitelji su imati priliku pogledati automobile 'Rent a Class Cars'.


Opširnije...
 
Opatija - Otvorenje kupališta Angiolina - 07.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. srpnja 2017. god. u 21:20

angiolina0707171

 

U petak je u Opatiji otvoreno kultno kupalište Angiolina, koje se nalazi pored slavnog istoimenog parka. Tom velikom događaju prisustvovalo je mnoštvo poznatih uzvanika, među kojima su bili Ana Radišić, Kristina Šalinović, Anita Dujić, Ecija Ivušić, Antea Kodžoman, Mirza Džomba sa suprugom Belmom, Snježana Mehun i mnogi drugi. U sklopu kupališta otvoren je noćni klub, Tattoo studio Kristine Šalinović i pop up store modnog dvojca Elfs.


Opširnije...
 
Ljetna pozornica Opatija - Oliver & Gibonni - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. lipnja 2017. god. u 19:19

oliver1706171

 

Dugogodišnji prijatelji i suradnici koji su prošle godine objavili zajednički album 'Familija' (Aquarius Records) i predstavili ga publici diljem Hrvatske na uspješnoj turneji 'Familija LIVE' u subotu su održali spektakularni koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Oliver i Gibonni za opatijsku publiku pripremili su pravi vatromet emocija, uz pjesme s aktualnog albuma 'Familija', te niz drugih legendarnih pjesama zbog kojih i jesu jedni od najvećih glazbenika ovih prostora.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 106

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.