Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Angiolina Opatija - Saturday party - 19.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. kolovoza 2017. god. u 21:09

 

U subotu je Angiolina re-sea dance u Opatiji nastavila u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJ Leggero. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Kao podrška DJ bili su tu dobro znani Boris Time - Electric violin virtuos i atraktivne Elite Dancers. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - DJ Benny Blanco - 18.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. god. u 16:51

angiolina1808171

 

U petak je u Angiolini re-sea dance u Opatiji gostovao britanski DJ Benny Blanco. Posebne poglede plijenile su ljepotice u klubu, ali estetskom dojmu doprinjele su i sexy plesačice.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - DJ Nicola Fasano - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. kolovoza 2017. god. u 00:53

angiolina1108171

 

U petak je u Angiolini re-sea dance u Opatiji gostovao jedan od najpoznatijih DJ-a i producenata talijanske Mainstream Electronic Dance Music scene, Nicola Fasano. Posebne poglede plijenile su ljepotice u klubu, ali estetskom dojmu doprinjele su i sexy plesačice.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Petak - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. kolovoza 2017. god. u 18:12

 

U petak je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku. DJ Alen G je puštajući odličnu glazbu, atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Carnival Brazil party - 05.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. kolovoza 2017. god. u 17:32

 

U subotu je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku uz vatrene plesačice FIRST Entertainmenta koje su na Carnival Brazil partyju svojim plesom 'zagolicale' maštu mnogih. DJ Alen G je puštajući odličnu glazbu, atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 106

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.