Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Pula - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 12.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 13. prosinca 2014. god. u 12:36

 

U sklopu "Good Mood Fest - Festivala Dobre Volje" koji se održava u Puli od 05. prosinca 2014. do 7. siječnja 2015., u petak su nastupili Tomislav Bralić i klapa Intrade. Ugodan, zarazan dalmatinski melos uz zvukove pravih slavuja hrvatske klapske scene prekrili su cijeli prostor i digli na noge mnogobrojnu ekipu. Pjevalo se i uživalo u rasplesanoj atmosferi do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Night Club Time Pula - Boban Rajović - 14.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. studenog 2014. god. u 11:35

 

U petak u Night Clubu 'Time' u Puli nastupio je popularni Boban Rajović. Boban je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalio 'Time' i digao mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Night Club Time Pula - Dejan Matić - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. studenog 2014. god. u 13:09

 

U petak u Night Clubu 'Time' u Puli nastupio je popularni Dejan Matić. Dejan je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalio 'Time' i digao mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Night Club Time Pula - Sandra Afrika - 19.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. rujna 2014. god. u 12:50

 

U petak u Night Clubu 'Time' u Puli nastupila je popularna Sandra Afrika. Sandra je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalila 'Time' i digla mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Rovinj - Unknown festival - 10.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. rujna 2014. god. u 20:30

 

Unknown festival, ove se godine održava od 8. do 12. rujna u Rovinju. Ovogodišnje izdanje po prvi put uključuje i seriju otočkih partija s domaćinima Young Turks i Numbers, a zabave koje će se odvijati na osamljenim privatnim otocima dostupne su samo kratkom vožnjom brodom. Organiziran od strane tvoraca Hideout Festivala, Sound Channela i The Warehouse projekta, Unknown je savršeni festival za proslavu posljednjih dana ljeta.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.