Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Poreč - Festival MTV Summerblast - 20.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. kolovoza 2016. god. u 17:46

 

U ranim jutarnjim satima uz zarazne ritmove najvećih imena svjetske plesne glazbe, završilo je premijerno izdanje festivala Club MTV Summerblast. Organizatori su mjesecima najavljivali da Istru očekuje najveće i produkcijski najbolje festivalsko izdanje u Istri, a slike s dosad neviđene mega 3D pozornice, vrhunski audio-vizualni efekti te vatromet pred samo svitanje, opravdali su visoka očekivanja posjetitelja koji odlaze iz Poreča s nezaboravnim uspomenama na ljeto 2016.


Opširnije...
 
Poreč - Festival MTV Summerblast - 19.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. kolovoza 2016. god. u 15:29

 

Najiščekivaniji festival ljetne sezone u Istri, Club MTV Europe Summerblast, sinoć je spektakularno otvorio svoja vrata i time upisao Poreč na kartu najboljih festivalskih destinacija. Svjetske DJ zvijezde Afrojack, Fedde Le Grand, Example, Jonas Blue, Zeds Dead, R3wire&Varski i Vanillaz, rastjerali su oblake na istarskom nebu, a svojim su zaraznim plesnim ritmovima raspametili tisuće ljudi pristiglih iz cijele regije.


Opširnije...
 
Arena Pula - Nina Badrić - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. kolovoza 2016. god. u 19:05

 

Pulska Arena odzvanjala je u ponedjeljak moćnim glasom Nine Badrić. Neopisivom lakoćom ova sjajna glazbenica zavela je već s prvim taktovima pjesama publiku svih generacija, koja je u velikom broju došla pozdraviti svoju omiljenu glazbenu divu. Nina je koncert otvorila pjesmom "Dat će nam Bog" i odmah dignula publiku na noge.


Opširnije...
 
Poreč - Poreč Open Air Festival - 24.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. lipnja 2016. god. u 16:04

 

Prvi Poreč Open Air Festival nastavio je sa svakodnevnim zabavnim i edukativnim programom koji sadrži više od 100 različitih događanja, a traje sve do 10. rujna. Duo 2Cellos otvorio je festival, a među trima je najvećim događajima i jučer održani RockOff u sklopu kojeg su nastupili mladi talentirani i nagrađivani bendovi Judette, Gretta i Barbari. Središnje događanje večeri pripalo je pionirima i jednom od najpoznatijih bendova punk-rock glazbe Hladnom Pivu.


Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 03.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. rujna 2015. god. u 18:24

 

Outlook festival u srijedu je u pulskoj Areni najavila glazbena ekstravaganca, kada je pet tisuća posjetitelja uživalo u šest iznimnih nastupa različitih zvijezda, od hip-hop kolektiva Jurassic 5, do drum'n'bass zvijezde Roni Sizea. Atmosfera koncerta u Areni bila je odličan indikator glazbeno-plesnog vatrometa koji je obilježio prvi festivalski dan, četvrtak, kada je na jedanaest kopnenih pozornica i čak dvanaest zabava na brodovima nastupio samo dio od najavljenih tristo izvođača. Glazbena raznolikost, s naglaskom na dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum'n'bass, garage i srodne žanrove te idilična lokacija festivala i blagonaklono ljetno vrijeme već osmu godinu za redom privlače veliki broj britanskih, francuskih, nizozemskih, talijanskih i regionalnih posjetitelja.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.