Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Culture Club Revelin - Relive - 27.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. srpnja 2019. god. u 12:08

 

Culture Club Revelin u subotu je svojim mnogobrojnim posjetiteljima priredio pravu programsku poslasticu naziva Relive. Publika je oduševljeno plesala i uživala u scenskom nastupu atraktivnih performera. Odlična atmosfera u jednom od najboljih klubova u ovom djelu Hrvatske trajala je do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Sensation party - 27.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. srpnja 2019. god. u 12:07

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Željko Samardžić - 27.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. srpnja 2019. god. u 12:00

 

U prepunoj Vanilli odlične ekipe, nastupio je u subotu Željko Samardžić. Neprolazni hitovi ispunili su u subotu Vanillu. Pjevanje, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Željka.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - Luminesence - 22.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. srpnja 2019. god. u 10:13

 

Culture Club Revelin u ponedjeljak je svojim mnogobrojnim posjetiteljima priredio pravu programsku poslasticu naziva Luminesence. Publika je oduševljeno plesala i uživala u scenskom nastupu atraktivnih performera. Odlična atmosfera u jednom od najboljih klubova u ovom djelu Hrvatske trajala je do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Sunday - 21.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. srpnja 2019. god. u 10:01

 

U nedjelju je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 145

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.