Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Central Club Split - Love & Happiness - 04.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. studenog 2017. god. u 19:45

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u novo otvorenom klubu Central u subotu je bilo vrlo veselo uz Love & Happiness, Saturday party. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Maja Šuput - 27.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 31. listopada 2017. god. u 01:41

 

U petak u prepunoj Vanilli vesele ekipe pjevanja i plesa nije nedostajalo uz vatrenu Maju Šuput, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Jasmin Stavros - 13.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 16. listopada 2017. god. u 22:31

 

Ljubomorni ljudi mogu biti samo oni koji su propustili najbolju zabavu u gradu. Jasmin Stavros u prepunoj Vanilli napravio je zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati, o kojoj će se itekako pričati. Miljenik publike i itekako veliki zabavljač, Jasmin Stavros opet je opravdao sve ove epitete, te još jednom pokazao da njegove fešte sa svojom najdražom publikom nikada ne završavaju prije jutra!


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Jole - 06.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. listopada 2017. god. u 23:11

 

U petak je na koncertu Joleta u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Dandy Candy party - 29.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. listopada 2017. god. u 23:11

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u novo otvorenom klubu Central u petak je bilo vrlo veselo uz Dandy Candy party. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.