Filmovi

Brzi prikaz posljednjih 30 filmova

 Mjesto tišine 2 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. ožujka 2020. god. u 11:34

tisina0303

 

Mjesto tišine 2 se nastavlja na kraj prvog dijela. Nakon što im je uništen siguran doma, Evelyn (Emily Blunt) i njezino troje djece kreću dalje u nepoznati svijet, u kojem čak i najmanji zvuk znači smrt. Pokušavaju pronaći druge preživjele i proširiti svoja nova saznanja o tome kako ubiti ta stvorenja.


Opširnije...
 
Pakao pod morem 2 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 22. listopada 2019. god. u 09:18

uncaged

 

Četiri tinejdžerke koje obožavaju ronjenje od lokalnog vodiča saznaju za postojanje podvodnog grada, te koriste priliku da otkriju svoju Atlantidu ispod tirkiznih valova. Njihov se nalet uzbuđenja ubrzo pretvara u užas, kada otkriju da su potopljene ruševine lovište smrtonosnih velikih bijelih morskih pasa. Obzirom da njihova opskrba zrakom neprestano pada, prijateljice moraju roniti podvodnim labirintom klaustrofobičnih špilja i jezivih tunela u potrazi za izlazom iz ovog vodenog pakla.


Opširnije...
 
Terminator: Mračna sudbina Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 22. listopada 2019. god. u 09:14

terminator

 

Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u novom nastavku gledamo legende iz prvog filma. Serijal se vraća korijenima, ali ima i suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije.


Opširnije...
 
Plijen Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. kolovoza 2019. god. u 08:56

crawl

 

Kada uragan pogodi njezin rodni grad na Floridi, Haley (Kaya Scodelario) krene u potragu za svojim nestalim ocem (Barry Pepper), ne obazirući se na naredbe za evakuaciju. Pronalazi ga teško ozlijeđenog u prostoriji njihove obiteljske kuće, te njih dvoje ostaju zarobljeni u velikoj poplavi. Haley i njezin otac imaju sve manje vremena za bijeg dok oluja ne postane još jača, međutim ubrzo otkrivaju da im je povećanje razine vode najmanja briga.


Opširnije...
 
Ono: Drugo poglavlje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. kolovoza 2019. god. u 08:52

ono

 

Bill Skarsgard reprizira svoju ulogu Pennywisea, kao i mladi članovi Kluba Gubitnika: Jaeden Martell, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Wyatt Oleff. U ovom filmu gledamo i jaka glumačka pojačanja kao što su James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone i Andy Bean, u ulogama odraslih verzija članova Kluba.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 119

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.