PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arctic Sunrise (Greenpeace) uplovio u riječku luku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. listopada 2021. god. u 11:37

greenpeace1710211

 

Greenpeaceov ledolomac Arctic Sunrise, koji sudjeluje u kampanji zabrane oglašavanja svih fosilnih goriva i sponzorstava povezanih s njima, uplovio je u petak u riječku luku. Ledolomac Arctic Sunrise odigrao je značajnu ulogu u mnogim akcijama Greenpeacea diljem svijeta.


Opširnije...
 
Lifestyle emisija Extravagant proslavila 18. rođendan Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. listopada 2021. god. u 13:44

extravagant1210211

 

Extravagant, jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija, ulazi u svoju punoljetnost. Teme poput mode, ljepote, zdravlja, uređenja interijera, ali i putovanja te gastro užitaka, kao i brojni intervjui s poznatim osobama, i ove će sezone svake nedjelje ulaziti u domove gledatelja.


Opširnije...
 
Prvo izdanje Wolf kongresa proslo je u znaku uspješnih žena Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. listopada 2021. god. u 13:22

zene0210211

 

Iako se činilo gotovo nemoguće povezati različite poslovne priče nekih od najuspješnijih žena u Hrvatskoj te ih okupiti na jednom mjestu, proteklog vikenda to je pošlo za rukom organizatorima prvog WOLF (Women of Luminous Future) kongresa - tvrtki DBAQ iz Zagreba, pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, uz partnerstvo s Hrvatskom udrugom poslodavaca i CineStar Cinemas.


Opširnije...
 
Dan ružičaste vrpce kao zaštitno lice podržala i Nika Turković Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. listopada 2021. god. u 11:15

vrpca0510211

 

'Dan ružičaste vrpce' 22. godinu zaredom uvertira je u mjesec u kojem se ističe važnost brige o svom zdravlju, s posebnim naglaskom na rano otkrivanje raka dojke. Ružičasti mjesec listopad odvija se u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska - neovisne, neprofitne organizacije koja u svojih 28 godina aktivnog djelovanja intenzivno i uspješno radi na podizanju svijesti žena o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje te optimalno liječenje, kao i medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju oboljelih žena te istovremeno radi na  povećanju sredstava za istraživanje same bolesti.


Opširnije...
 
HIGHLANDER Velebit - Najimpresivniji planinarski događaj Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. listopada 2021. god. u 11:01

velebit0510211

 

Proteklog tjedna održan je HIGHLANDER Velebit - najpoznatiji planinarski događaj u Hrvatskoj, koji je okupio 600 ljubitelja aktivnog odmora i prirode. Svi oni odlučili su posljednji rujanski tjedan provesti istražujući veličanstvene planinarske staze na Velebitu, otkrivajući pritom zadivljujuće prirodne čari lijepe Naše. U današnje moderno doba, itekako nam je svima potreban digitalan detox, koji planinarenje nudi, a uz to pruža jačanje fizičkog i mentalnog zdravlja, jačanje imuniteta, čist planinski zrak i punjenje baterija. Sve to, i još mnogo više, dobili su sudionici ovogodišnjeg HIGHLANDERA, koji su imali mogućnost biranja duže ili kraće rute, s obzirom da HIGHLANDER nudi dužine staze od 100 km (5 dana, HIGHLANDER), 55 km (3 dana, HIGHLANDER 55) i 30 km (30 sati, HIGHLANDER EXPERIENCE).


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 101

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.