PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Stoljetna gastro tradicija u samom srcu Istre Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. travnja 2021. god. u 13:20

most1004211

 

Smještena uz prirodno bogatstvo ljepote rijeke Mirne i pokraj svjetski poznatog nalazišta tartufa Buzeta, konoba Most simbolizira stup gastronomije i kulture, prenoseći tradiciju s koljena na koljeno već nekoliko generacija. S ponosom nosi titulu jedne od najstarijih konoba u Istri, datirajući od davne 1933. godine. Gotovo stoljetna avantura konobe Most započela je s obitelji Marinac te će taj dugogodišnji put nastaviti s novim naraštajima obitelji. Vlasnici smatraju kako je tajna dugovječnosti njihove konobe ljubav i zajedništvo u obitelji, koje se odražava na kvalitetu cjelokupne usluge.


Opširnije...
 
Aktivna Hrvatska krenula s trenizima na otvorenom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. ožujka 2021. god. u 11:00

aktivna290320211

 

Počeli su treninzi na otvorenom vodećeg sportsko - edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Krapinčani, tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, Renata Sopek i Drago Pezić ukazuju na važnost redovne tjelesne aktivnosti. U doba pandemije korona virusa itekako sami možemo unaprijediti vlastiti zdravstveni status. Trening s 30 vježbača otvorio je gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović. Projekt se održava se pod pokroviteljstvima Predsjednika RH Zorana Milanovića te Ministarstva turizma i sporta.


Opširnije...
 
Lažni Svjedok ulazi u proljetnu sezonu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. ožujka 2021. god. u 09:05

svjedok230321

 

Ožujak je mjesec u kojem mnogima omiljeno godišnje doba - dugo iščekivano proljeće - napokon dolazi. Sve toplije vrijeme i sunčeve zrake izmamile su brojne goste na terase kafića i terasa, a jedan od njih je i Lažni Svjedok, simpatičan zagrebački bistro, s atraktivnom lokacijom u strogom centru grada, koji je od početka svog otvaranja unatrag nekoliko mjeseci zadobio pravu malu vojsku vjernih obožavatelja.


Opširnije...
 
Opatija - Dora 2021. - Green Room - 13.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. veljače 2021. god. u 11:16

doragreen20211

 

U Green Roomu ovogodišnje Dore bilo je vrlo zanimljivo i veselo. Mnogobrojni izvođači, zajedno sa svojim stožerom, pratili su svaki bod koji su im dodjelivali ocjenjivački sudovi. Tročlani ocjenjivački sudovi nalazili su se u HRT-ovim centrima (Pula, Čakovec i Varaždin, Split, Dubrovnik, Osijek, Šibenik i Knin, Zadar, Rijeka), u HRT-ovu dopisništvu u Vukovaru te u Zagrebu, a publika je glasovala telefonskim pozivima i sms porukama. Za put u Nizozemsku borili su se Nina Kraljić, Eric, Ella Orešković, Bernarda, Sandi Cenov, ToMa, Filip Rudan, Beta Sudar, Cambi, Ashley i Bojan, Brigita Vuco, Mia Negovetić, Albina i Tony Cetinski i Kiki Rahimovski.


Opširnije...
 
City Pazar - nova omiljena gradska tržnica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. prosinca 2020. god. u 10:24

pazar0712201

 

Poznata je izreka kako se kultura najbolje upoznaje kroz hranu naroda, a za to ne postoji bolje mjesto od lokalne tržnice. Upravo jedna takva otvorena je proteklog vikend u Splitu, točnije u City Centeru one Split. City Pazar novo je omiljeno odredište Splićana, koje na jednom mjestu objedinjuje kvalitetnu i raznovrsnu ponudu; nudi pregršt svježih i domaćih namirnica te provjerene proizvode lokalnih proizvođača.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 93

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.