PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Kralj rock'n'rolla 'Elvis' stigao u CineStar kina Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. lipnja 2022. god. u 11:33

cinestar2406221

 

Filmski bogata godina do sada nam je već donijela brojne i dugo očekivane blockbustere zbog kojih su kino dvorane postale omiljena odredišta različitih generacija. No, jučerašnju večer na Très chic projekciji u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema obilježio je dolazak najvećeg među najvećima, kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleyja. Ako ste gledali Top Gun: Maverick u društvu još jedne generacije, ovo je definitivno film koji također morate pogledati u kinu zajedno - ovakvi filmovi hrane dušu, spajaju naizgled nespojive naraštaje koje imaju toliko toga sličnog i pružaju neponovljivo iskustvo velikog platna. Interes o životu i djelu zvijezde koja je napravila revoluciju u glazbenom svijetu ne jenjava ni danas, a popularnost istog je i dalje prisutna na globalnoj razini. Vječni hitovi, unikatni plesni pokreti, originalna frizura, personalizirani kostimi i neizostavni Cadillac, samo su dio onoga po čemu se kralj razlikovao od ostalih.


Opširnije...
 
Luksuzni kruzer 'Silver Spirit' ispred Opatije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. lipnja 2022. god. u 16:46

cruzer1806221

 

Luksuzni kruzer 'Silver Spirit' američke kompanije Silversea s kapacitetom od 600 putnika danas je boravio ispred Opatije. Usidrio se ispred opatijske luke, a njegovi putnici su posebnim brodskim plovilima prevoženi u grad. Putnicima su ponuđeni obilazak Opatije, izleti u Rijeku, Gorski kotar i Istru. Karakteristika ovog luksuznog kruzera 'Silver Spirit' je taj što je prije 4 godine bio presječen doslovno na pola zbog produženja sa 196 metara na 211 metara u brodogradilištu Fincantieri u Palermu u Italiji. Zahvaljujući proširenju putnici su dobili 34 nova apartmana, veći prostor oko bazena, više prostora za sjedenje na otvorenom i restorane.


Opširnije...
 
Jahta 'Private GG' u Opatiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. lipnja 2022. god. u 15:54

privategg1806221

 

Lijepa 35 metarska jahta 'Private GG' plijenila je poglede mnogih ove subote u Opatiji. Jahta je opremljena najluksuznijom opremom. Tu je i fitness dvorana, salon za goste, luksuzne sobe u kojima se mogu odmarati 8 sretnika, za čiji komoditet brinu 8 članova posade.


Opširnije...
 
Opatija - Kukalka: morska verzija Alke - 11.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. lipnja 2022. god. u 10:47

kukali1106221

 

U subotu u centru Opatije održala se je velika Ljetna Balinjerada koja je okupila mnogobrojno mnoštvo. Opatijski kukali po deveti put bili su dio Balinjerade sa svojom Kukalkom - morskom verzijom Alke na Slatini.


Opširnije...
 
Nikola Tesla EV Rally Croatia u Opatiji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. lipnja 2022. god. u 08:14

rally0806221

 

Najljepši i najtiši rally u srijedu je stigao na opatijsku Slatinu. Nikola Tesla EV Rally Croatia, luksuzna je e-tura i premium turistički proizvod sa sudionicima iz inozemstva, u trajanju od 8 dana osmišljena je da sudionicima pokaže sve ono najbolje što Hrvatska nudi od prirodnih ljepota, kulturne baštine te wine/gastro doživljaja. Kako je to izgledalo u Opatiji pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 108

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.