PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Brojni poznati na otvorenju Miki's-a u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. ožujka 2019. god. u 14:44

mikis1503191

 

Nova zagrebačka gastro oaza Miki's već je na samom svečanom otvorenju pokazala zašto će biti nova omiljena destinacija Zagrepčana i njihovih gostiju. U slavljeničkom raspoloženju gostima su poslužene brojne delicije, a svi su s velikim oduševljenjem razgledali izvrsno uređen prostor ovog novog mjesta.


Opširnije...
 
Na tajnoj večeri ispisane nove stranice Manifesta Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. veljače 2019. god. u 08:32

jager2502191

 

Po prvi put u povijesti, proizvođač najuspješnijeg biljnog likera na svijetu, na tajnoj večeri u hotelu Esplanade predstavio je super premium ekstenziju brenda Jägermeister pod nazivom Manifest. Odabrane uzvanike, među kojima su bili Iva Šulentić, Ivan Dečak i Bolesna braća (Bizzo & Baby Dooks), oduševila je cheffete Ana Grgić koja je samo za ovu priliku osmislila jelovnik s jelima koja su uključivala i jedan poseban sastojak - Manifest.


Opširnije...
 
Opatija - Dora 2019. - VIP domjenak - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. veljače 2019. god. u 14:07

vip1602191

 

U subotu u Klubu Dvorane Gervais u Opatiji održao se je svečani VIP domjenak povodom Dore. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na domjenku koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe za koju su zaduženi bili izvođači s ovogodišnje Dore, mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Promocija knjige 'Ljubav, beba, blagostanje i sranje' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. veljače 2019. god. u 13:32

emina1502191

 

U prekrasnom ambijentu La Grma boutique održana je promocija knjige autorica Emine Pršić i Ivane Šešo, “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”. Treća je ovo u nizu knjiga, Emine Pršić i Ivane Šešo, koja kroz jedan specifičan, jednostavan, ali i inovativan način pisanja donosi priču o ljubavnim vezama i kaosu koji se događa rođenjem djeteta. Već samo predstavljanje knjige, izazvalo je veliku pažnju i oduševljenje prisutnih, jer su i Emina Pršić i Ivana Šešo ukratko, a opet toliko konstruktivno ne samo približili knjigu, nego prikazali svakodnevicu u njenom najrealnijom obliku, bez imalo uljepšavanje, upozoravajući da je život svuda oko nas. Baš takav, kakav je. i da ga trebamo živjeti punim plućima, ne skrivajući emociju i uživati u svemu dobrom, ali i lošem što nosi. Kroz nas, brak, djecu, obitelj.


Opširnije...
 
Legenda o svetom Muhli oduševila zagrebačku publiku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. veljače 2019. god. u 11:33

komedija1202191

 

Legenda kaže da postoji jedno malo selo u Imotskoj krajini koje nosi ime posebnog sveca - fratra po imenu Muhlo koji je “spasio“ svoje seljane i zauvijek im promijenio živote. Beatifikacija i čistilište, lažne oporuke i čarobni napici, lažne smrti, lažna začeća po Duhu Svetom te ukazanja anđela Gabrijela, djela su domišljatog fratra koji je zajedno sa svojim seljanima sinoć osvojio srca publike zagrebačkog Kazališta Komedija na svečanoj premijeri provokativne i urnebesne parodije Legenda o svetom Muhli.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 84

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.