marko0105

Marko Tolja uspješnu prošlu godinu zaokružio je objavom EP-a "Pianissimo", početkom ove nominiran je za nagradu Porin u kategoriji Najbolje muške vokalne izvedbe, a sada predstavlja i romantičnu poslasticu "Dok ljubi me". "'Dok ljubi me' je pozitivna dizalica, malo brža pjesma za moje pojmove i jako me veseli. Ja potpisujem glazbu i tekst, a Ivan Pešut, moj dugogodišnji suradnik i gitarist, potpisuje aranžman i produkciju. Išli smo u jednom modernijem smjeru nego što su ljudi od mene navikli, ali sam siguran da će se publici takva promjena svidjeti. Volim se igrati sa žanrovima i sa stilovima i nadam se da će jedna takva pozitivna, lijepa pjesma zaživjeti na radijskim valovima i onome što je najvažnije - srcima publike.", o pjesmi je otkrio Marko.

Uz pjesmu je objavljen i video spot koji potpisuje Dario Lepoglavec. Spot je sniman na dinama jedinstvenih Đurđevačkih pijesaka. Redatelj je odabirom te lokacije htio dočarati toplinu i sjaj ljetnih dana koji su iza ugla, a za koje će ova vedra pjesmica biti idealan soundtrack.

Tekst: Press
Fotografija: Dario Lepoglavec

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO