Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Phanas Pub Rijeka - Valentine's weekend - 13./14./15.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. veljače 2020. god. u 22:00

phanas1402

 
Vikend Valentinova donosi nam pregršt dobre zabave od četvrtka do subote. Četvrtak 13.02. - Provedite romantičnu večer uz glazbu uživo! U gostima su nam Rale & Toni sa svojim odličnim repertoarom a posebna zvijezda večeri je vrhunsko vinko Korlat Merlot Boutique. Samo u posebnim godinama Korlat izbacuje slatku varijantu svog merlota pod nazivom Korlat Merlot Boutique dobiveno od prosušenih bobica na samoj lozi. Ovo desertno vino je rubin-crvene boje, kompleksne aromatike gdje primarno dominiraju voćni džemasti mirisi bobičastog voća, uz naknadne asocijacije na vaniliju i blagu dozu začina.


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Subota: Echo band - 15.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. veljače 2020. god. u 22:00

echo1910

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas ove subote u Echo Lounge Club Rijeka. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se Echo band i poseban gost večeri. Echo Lounge Club Rijeka smješten je u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Vidimo se!


Opširnije...
 
Boogaloo Club Zagreb - David Morales - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. veljače 2020. god. u 22:00

morales2101

 

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a, house legenda i dobitnik Grammyja David Morales vraća se nakon tri godine u zagrebački klub Boogaloo. Valentinovo se može provesti na razne načine, ali uz ovog ljubimca domaće publike dobar party je zagarantiran do ranog jutra. Prije njega ekipu će u petak, 14. veljače zagrijati DJ Frx. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 90 kuna i može se kupiti ih Boogaloou, Dirty Old Shopu, Rockmarku ili putem sustava Entrio. Na ulazu će koštati 120 kuna ako ih ostane.


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Petak: Echo band - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. veljače 2020. god. u 22:00

echo logo

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas ovog petka u Echo Lounge Club Rijeka. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se Echo band i posebni gosti večeri. Echo Lounge Club Rijeka smješten je u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Vidimo se!


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Sergej Ćetković - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. veljače 2020. god. u 20:00

arena1402

 

Jedan od najomiljenijih pjevača u regiji 14. veljače 2020. godine u organizaciji Star produkcije prvi će put nastupiti u zagrebačkoj Areni, a već dan iza, 15. veljače 2020. u splitskoj Spaladium Areni. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni 20 godina u Zagrebu i Splitu će za Valentinovo, ako je suditi prema dosadašnjim nastupima, pripremiti romantičan spektakl.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 764

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.