Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Party haljine dvojca ELFS idealne za maturalnu noć Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. svibnja 2020. god. u 09:07

elfs2605201

 

Život se lagano vraća u normalu, a dolaskom sunca i ljetnih mjeseci, jedna od glavnih tema je i završetak školske godine koja za maturante znači i kraj jednog vrlo posebnog razdoblja. Stoga ne čudi da se ovih dana priča i o maturalnoj zabavi, jedinstvenoj večeri koja zahtjeva jednako tako jedinstveni modni odabir, a koju će, nakon popuštanja mjera, neki maturanti ipak moći proslaviti. Hrvatski brend ELFS za ovu važnu prigodu predlaže haljine iz najnovije kolekcije Rivijera S/S 2020, koja je nedavno predstavljena na prvom online modnom događanju u regiji. O povijesnom uspjehu ovog modnog susreta svjedoči i podatak da je snimka revije, u samo dva tjedna, pogledana više od 50.000 puta na kanalu Youtube.


Opširnije...
 
BiteMyStyle u kampanji za proljeće/ljeto 2020. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. svibnja 2020. god. u 07:32

bite2605201

 

U vremenu kada je moda pala u drugi plan i životni prioriteti nam se preslažu, svojom novom kampanjom za kolekciju proljeće/ljeto 2020., dizajner Zoran Aragović za svoj brand BiteMyStyle, dokazao je još jednom da moda doista mora biti dio današnjice jer može unijeti radost u naše živote i postati nam točka gledišta s koje ćemo prkositi ovim vremenima.


Opširnije...
 
Ljupka Gojić Mikić u kvartovskoj priči svog modnog brenda Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. svibnja 2020. god. u 08:20

ljupka1905201

 

Prije nego je zakoračila na svjetske modne piste, Ljupka Gojić Mikić svoje prve korake napravila je u zagrebačkom kvartu Knežija te tako zauvijek (p)ostala 'cura s Knežije'. U prilog tome ide i povratak u rodni grad, točnije - kvart, prije nepune 3 godine, i to nakon dugogodišnje karijere i života u mnogim svjetskim metropolama. U istom tom kvartu zatekla ju je i novonastala situacija, uzrokovana pandemijom, koja joj je ujedno bila inspiracija i za novu kampanju njezinog brenda Jolie Petite by Ljupka Gojić.


Opširnije...
 
ELFS Online Fashion Show - jedinstvena modna večer Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. svibnja 2020. god. u 20:02

elfs0505201

 

Vrhunski poznavatelji modne industrije slažu se da ovo izazovno vrijeme donosi novu kreativnost, ideje i prilagodbe te da je povećalo i ubrzalo digitalnu transformaciju. Modni dvojac ELFS i tvrtka Black Carpet, upravo su ove trendove pretočili u dvosatno modno, edukativno i humanitarno druženje koje su, pod imenom ELFS Online Fashion Show, sinoć predstavili prijateljima i obožavateljima mode. Najnoviju kolekciju Rivijera S/S 2020 nosila su brojna poznata lica u prvoj online modnoj reviji u Hrvatskoj, a noć su začinili i posebni glazbeni gosti te predstavnici udruge Hrabri telefon kojima će u radu itekako pomoći donacija ELFSA.


Opširnije...
 
Dašak optimizma koji će razveseliti sve - Identity kampanja Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. svibnja 2020. god. u 11:43

dosak0605

 

Iako imamo osjećaj da je sve stalo i da su ovo neka vremena kojima se ne nazire kraj, umjetnici nas svakodnevno svojom kreativnošću, bila ona glazbena, gastro, modna ili neka četvrta, podsjećaju kako se iza kulisa život itekako događa. Svjesni i zahvalni radi svih koji su svakodnevno na prvoj crti, sve više mladih dizajnera pokušava na svojevrstan način pridonijeti optimizmu, koji je svima prijeko potreban. Neke ljude veseli priroda, neke otkrivanje raznih okusa, nekima dan može popraviti pjesma koju čuju na nekoj od radijskih postaja.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 111

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.