Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Kavana Hemingway Lisinski - Otvorenje - 29.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. prosinca 2019. god. u 14:21

lisinski2911191

 

Postoje neka mjesta čija je povijesna uloga toliko jasna da se o njoj ne mora mnogo niti pisati. Jedno od njih je definitivno koncertna dvorana Lisinski. Ova kulturna institucija od davne 1973. okupljalište je intelektualne kreme grada Zagreba, omiljena destinacija ljubitelja klasične ili jazz glazbe, a kao skladan spoj tradicije i kulture suvereno drži korak sa vremenom. Upravo sukladno tomu nedavno je adaptirano srce ovog objekta, bar smješten u prizemlju, kavana Lisinski. Vođeni spomenutom mantrom arhitektonski tim zadužen za preuređenje kavane Lisinski potrudio se revnosno zadržati duh vremena u kojemu je nastao objekt, ali su mu jednako tako dali novi, moderni izričaj.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Zlatne godine - 23.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. prosinca 2019. god. u 13:48

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - CompleX x Connect - 22.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. prosinca 2019. god. u 13:39

opera2211

 

U petak u prepunom Klubu Opera održao se je program cømpleX, uz grupu Connect i vrhunske DJ-je. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Edita Aradinović - 22.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. prosinca 2019. god. u 13:04

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupila je u petak Edita Aradinović. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanje, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivu Editu.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Ladies Night - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. studenog 2019. god. u 08:43

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Ladies Night". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 467

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.