Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Flamingo sweet & wine bar - X-Mas Party - 21.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. prosinca 2018. god. u 07:50

 

U petak je u Flamingo sweet & wine baru u Rijeci bilo je vrlo veselo uz spektakl povodom završetka skole "X-MAS EDITION" u organizaciji Sunrise Events. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Flamingo sweet & wine bara uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Night bar 'Lilac' - Marina Maki Komljenović - 21.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. prosinca 2018. god. u 14:56

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Marina Maki Komljenović sa bendom uživo oduševili su sve. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Proslava 17. rođendana - 20.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. prosinca 2018. god. u 12:03

 

Kultno okupljalište riječkog noćnog života, Phanas Pub u četvrtak je proslavio svoj 17. rođendan uz veliki Belvedere vodka party. Za zabavu do ranih jutarnjih sati zaduženi su bili odlični DJ Joe2Shine i atraktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment-a. Posebno su posjetitelje motivirale lijepe Belvedere hostese koje su atmosferu učinile uzavrelom.


Opširnije...
 
Night Club Anonymous Rijeka - Studentski četvrtak - 20.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. prosinca 2018. god. u 09:31

 

Najbolja studentska zabava u gradu Rijeci bila je ovog četvrtka u novootvorenom Caffe Baru & Night Clubu Anonymous. Omiljeno okupljalište brojnih studenata bilo je puno, a uz domaće i strane hitove, studenti su partijali dugo u noć.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Weekend - 14./15.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. prosinca 2018. god. u 12:16

 

U petak i subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 495

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.