Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 El Rio - 1st Coffee otvorenje - 01.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. listopada 2010. god. u 17:35

 

Nakon uspješne dvije godine rada u Zagrebu, riječki ugostitelj Toni Martinez nastavlja sa širenjem kulture ispijanja vrhunske kave iz cijelog svijeta u posebno dizajniranim šalicama ovoga puta i u Rijeci. Ponuda kave je proširena činjenicom da je kava bitan dio našeg života, a relativno je jednolična u odnosu na ono što svjetsko tržište kave nudi.


Opširnije...
 
Terminal - Otvorenje sezone - 25.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. rujna 2010. god. u 16:48

 

U subotu se u dobro znanom Terminalu održalo veliko otvorenje klupske sezone. Uz odlična 4 ASA za DJ pultom: DJ Luca Montecchi, Russo partmyaker, Dave Riello i S.A.L.L.E. zabave nije nedostajalo. Četvorka je vrtila odličnu glazbu, a vesela ekipa skakutala je u njihovim house i komercijalnim notama s dodatkom poneke latino glazbe. Atmosfera je bila na vrhuncu, a Terminal nakon nekog vremena ponovno pun. Veliki dio ekipe pronašao je svoje mjesto i na balkonu terminala gdje su uživali u glazbi s cigaretom u ruci.


Opširnije...
 
Karolina - Somersby - Over 30 party - 24.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. rujna 2010. god. u 13:43

 

U petak su se u Karolini održala dva velika partya OVER 30 party (druženje koje je namjenjeno za sve ljude iznad 30 godina, koji se i dalje se osjećaju mladima) i PRVI jedinstveni somersby party na našem prostoru. Somersby je kozmopolitsko piće koje je u vrlo kratkom roku osvojilo sve svjetske metropole, ali i hrvatske gradove. Veliki broj hostesa, vesela ekipa, odlična glazba, litre hladnog Somersby bila je idealna formula za party koji će se dugo pamtiti. Odradili smo i jedan mali photosession sa lijepom somersby hostesom koja nam je spremno pozirala u ugodnom ambijentu Karoline Riječke.


Opširnije...
 
Boa RI - Otvorenje sezone - 24.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. rujna 2010. god. u 15:45

 

Ovoga petka na svoje su došli mnogi ljubitelji kluba Boa u Rijeci koji je otvorio svoju sezonu za 2010/2011 godinu, koja će biti puna iznenađenja. Kao što je i bilo predviđeno, klub se popunio u vrlo kratkom roku. Mnoge cure su si dale oduška glamuroznim haljinama, cipelama i košuljama da se pokažu na ovom velikom događaju.


Opširnije...
 
JWP - Casting za Miss i Mistera - 24.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. rujna 2010. god. u 14:45

 

U petak se u Johnnie Walker Pubu u centru grada Rijeke održao Casting za Miss i Mistera Turizma PGŽ. Djevojke i dečki koji su izabrani na castingu imat će priliku sudjelovati na izboru za Miss i Mistera Turizma PGŽ 2010 koji će se održavati u studenome ove godine. Pobjednici na regionalnom izboru pristupaju nacionalnom izboru za Miss i Mistera Turizma Hrvatske za Miss i Mistera Turizma svijeta.


Opširnije...
 

   Stranica 434 od 442

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.