Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Novi Sad - Spens - Tony Cetinski - 08.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 09. ožujka 2012. god. u 11:14

 

"Dobro večer, konačno u Novom Sadu" pozdravio je Tony publiku u ispunjenoj dvorani Spens, 8. ožujka u Novom Sadu, i izazvao euforični pljesak okupljenih. Fantastična atmosfera i genijalna publika koja je pjevala od prve do zadnje pjesme slike su koje ćemo pamtiti zauvijek. Nakon dva i pol sata svirke publika je htjela još i dozivala Tonyja na bis, a Tony im je priredio pravu poslasticu i na bis izveo najavni singl novog albuma "Opet si pobijedila" i kultni "23. prosinac".


Opširnije...
 
Arena Bg - Tony Cetinski - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. veljače 2012. god. u 11:12

 

Tony Cetinski održao je koncert "Otkrivanje strasti" za Valentinovo u punoj Areni Beograd. Program koncerta, Crossover trilogija "Otkrivanje strasti", već imenom najavio je glazbeno putovanje kroz tri glazbene strasti. Tony se pojavio na pozornici beogradske Arene praćen orkestrom Zagrebačke filharmonije, akademskog zbora "Krsmanac" i članovima svog pop benda. 200 vrhunskih glazbenika na čelu s Tonyjem publika je pozdravila ovacijama.


Opširnije...
 
Platinum bar - Otvorenje - 16.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. prosinca 2011. god. u 11:28

 

U petak se u Zagrebu održalo svečano otvorenje Platinum bara. Otvaranje je privuklo veliki broj gostiju koji su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj. Zabava je potrajala u odličnom raspoloženju dugo u noć. Platinum baru želimo puno uspjeha u radu.


Opširnije...
 
Varaždin - Jelena Rozga & Bajaga - 09.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. prosinca 2011. god. u 13:35

 

Jelena Rozga & Bajaga - Karlovačko Live stigli su u petak u gradsku sportsku dvoranu u Varaždin. Samim izlaskom na stage izazvali su euforiju među okupljenim mnoštvom, koje su totalno rasplesali izvodeći svoje najveće hitove. Atmosfera je bila na vrhuncu cijelo vrijeme trajanja koncerta. Karlovačko Live zajednički je naziv posebnih glazbenih projekata vezanih uz Karlovačko pivo, osmišljenih s ciljem da hrvatskim ljubiteljima glazbe omogući jedinstvene glazbene doživljaje.


Opširnije...
 
Osijek - Parni valjak - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. studenog 2011. god. u 17:23

 

Pravi koncertni spektakl napravila je skupina Parni valjak nastupivši u Dvorani Gradski vrt u Osijeku u sklopu svoje velike turneje "Vjeruj, Tu sam čovjek". Pred nekoliko tisuća ljudi izvodeći svoje najveće hitove zapalili su cijelu dvoranu. Karakterističnost ove turneje je ta što svakom kupcu ulaznice ili jedan od predstojećih koncerata, grupa daruje novi album "Stvarno nestvarno" u digitalnom obliku, koji je neće naći u fizičkoj prodaji.


Opširnije...
 

   Stranica 22 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.