Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Angiolina Re-Sea Dance - New Year's Eve - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 02. siječnja 2018. god. u 17:27

angiolina3112171

 

Poznata pod različitim imenima poput 'Biser Jadrana' ili 'Kraljica turizma', Opatija je ove godine pripremila brojne dočeke, a jedan od najposebnijih je bio klupski doček u Angiolina Re-sea dance za koji je zadužen bio popularni R'n'B Exclusive party koji već tradicionalno organizira novogodišnju proslavu u Opatiji. Program večeri predvodio je Dj Sheko i Dj Zrna iz Zagreba koji su za podij pripremili najbolje R'n'B, Reggeaton-Latino i Hip Hop hitove. Atraktivne plesačiće iz Slovenije izvele su poseban Mystique Dance Show.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Željko Joksimović - 29.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. prosinca 2017. god. u 21:12

angiolina2212171

 

U petak pred mnogobrojnim posjetiteljima u Angiolini u Opatiji svojim glazbenim umijećem sve prisutne na noge digao je jedan i jedini, Željko Joksimović. Najveća regionalna glazbena zvijezda, Željko Joksimović, još je jednom potvrdio kako je itekako omiljen i popularan u Hrvatskoj. Djelić atmosfere sa koncerta pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Sergej Ćetković - 22.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. prosinca 2017. god. u 20:13

angiolina2212171

 

Sergej Ćetković nastupio je u petak u Angiolini u Opatiji i još jednom svojim nastupom dokazao kako sa svojim dobro znanim hitovima i dalje žari i pali. Čim je kročio na binu nastala je euforia i cijela Angiolina u jednom glasu pjevala je sa Sergejem, koji je pun energije zapalio sve prisutne. Plesalo se i uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Marko Tolja - 16.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. prosinca 2017. god. u 18:43

angiolina161217

 

Gatsby by Fidelio održao se je u petak u opatijskoj Angiolini uz fenomenalnu zabavu do ranih jutarnjih sati uz gala koncert Marka Tolje. Posebne poglede plijenile su lijepe hostese, ali estetskom dojmu doprinjele su i atraktivne plesačice.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - TURK the DJ - 08.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. rujna 2017. god. u 21:03

 

U subotu je Angiolina re-sea dance u Opatiji nastavila u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima za koje je zadužen bio TURK the DJ. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 106

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.