Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 San Marco - Rich Energy Party - 16.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. srpnja 2011. god. u 00:36

 

U disco clubu San Marco u Slavonskom Brodu održao se vrući Rich Energy Party. Atraktivne Rich Energy hostese dijeleći energetski napitak dodatno su zapalile već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 
Dalmacija - Rich Energy Party - 08.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. srpnja 2011. god. u 11:58

 

U caffe baru Dalmacija u Vinkovcima održao se vrući Rich Energy Party. Atraktivne Rich Energy hostese dijeleći energetski napitak dodatno su zapalile već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 
Hemingway Split - I Bee - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. srpnja 2011. god. u 21:57

 

Ivani Banfić - I Bee su se na pozornici u Hemingway-u pridružili DJ Joe 2 Shine, bubnjar Aki the Drum, saxofonist Ivo Prodan te osam I Bee Team plesača. Atraktivne koreografije osmislila je Tamara Curić, a Ivanin styling Matija Vuica. Party je održan uz podršku "Police-a" pa su u prepunom klubu jednu točku izvele i vesele "Police" policajke.


Opširnije...
 
Split - Josipa Lisac - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. veljače 2011. god. u 16:55

 

Nakon dugih 11 godina od svog zadnjeg nastupa u Splitu, glazbena legenda Josipa Lisac priredila je nezaboravan koncert za oko 1500 zaljubljenika u njezinu glazbu. Godinama njeguje svoj ekstravagantni look pa je i ovoga puta dokazala kako joj nije nimalo problem pjevati s kapom na glavi prepunom plavog perja. Glasom i stasom oduševila je mnoge koji su s Josipom mogli pjevati najpoznatije hitove iz njezine glazbene karijere, a dvosatnim koncertom samo je dokazala kako joj naziv „Diva“ dobro stoji.


Opširnije...
 
TopStars - Split - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. studenog 2010. god. u 13:30

 

U subotu su zvijezde Topstarsa: Tony Cetinski, Indira Vladić iz Colonije, Franka Batelić i Luka Bulić, opravdali sva očekivanja splitske publike. Njihov zarazni optimizam i volju za što boljom zabavom prepoznala je splitska publika od prvog minuta Topstars koncerta u Spaladium Areni, gromoglasnim pljeskom, i zbornim pjevanjem , nagradila je splitska publika energični Topstars kvartet.


Opširnije...
 

   Stranica 144 od 145

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.