Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Split - Enter festival - Druga večer - 05.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. kolovoza 2011. god. u 13:13

 

Pijesak splitskih Bačvica sinoć nije bio dovoljno prostran za više od 6 000 posjetitelja koliko je na drugom danu Enter festivala 2011., plesalo u plićaku ove kultne splitske plaže. Odličan posao su obavili DJevi Joe2shine, Marc Bucca, Homeaffairs i Realness koji su čvrstim house ritmovima publiku držali u deliriju za vrijeme cijele večeri, čime su opravdali povjerenje organizatora i na pravi način zamjenili bolesnu zvjezdu druge večeri, Axwella.


Opširnije...
 
Fanatic - Rich Energy Party - 05.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. kolovoza 2011. god. u 13:10

 

U caffe baru Fanatic u Biogradu, održao se vrući Rich Energy Party. Atraktivne Rich Energy hostese dijeleći energetski napitak dodatno su zapalile već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 
Split - Enter festival - Prva večer - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. kolovoza 2011. god. u 13:53

 

Split se sinoć definitivno potvrdio kao party destinacija broj jedan. Pijesak splitskih Bačvica postao je veliki plesni podij Enter festivala koji je u svom prvom, od tri festivalska dana, privukao više od 4 000 posjetitelja. Zvijezda prvog dana je bio nizozemski superstar DJ, Sander van Doorn, čija je pjesma "Koko" proglašena hitom ovog ljeta u što smo se mogli uvjeriti i prilikom sinoćnjeg nastupa kada je raspametila sve prisutne i atmosferu dovela do usijanja.


Opširnije...
 
Aqua - Rich Energy Party - 03.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 04. kolovoza 2011. god. u 11:43

 

U caffe baru Aqua u Biogradu, održao se vrući Rich Energy i Agwa party. Atraktivne Rich Energy hostese dijeleći energetski napitak dodatno su zapalile već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 
Zadar - UB40 - 31.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. kolovoza 2011. god. u 14:24

 

Legendarna reggae grupa UB40 jedan je od najutjecajnijih britanskih sastava u svijetu i svakako jedan od vodećih britanskih izvoznih glazbenih proizvoda svih vremena, nastupio je u nedjelju u Zadru. Od svog osnutka 1978. godine u Birminghamu, UB40 je preko tri desetljeća radio na popularizaciji reggae glazbe u svijetu.


Opširnije...
 

   Stranica 114 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.