Filmovi

Brzi prikaz posljednjih 30 filmova

 Kad se svjetla ugase Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. srpnja 2016. god. u 18:59

 

Zastrašujuće biće koje se pojavljuje samo kada se ugase svijetla, vraća se u Rebeccin život. Tijekom djetinjstva ju je vrebalo iz mraka, a sada je na meti njezin mlađi brat, koji doživljava uznemirujuće, jednako neobjašnjive događaje koji ga izluđuju. Rebbeca mora otkriti istinu o nepoznatom biću kako bi spasila svoga brata.


Opširnije...
 
Legenda o Tarzanu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. srpnja 2016. god. u 18:52

 

Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima. Avantura počinje u trenutku kada shvati da je samo obični pijun u smrtonosnoj igri pohlepe i osvete koju je osmislio belgijski kapetan Leon Rom.


Opširnije...
 
Crni dan u Parizu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. srpnja 2016. god. u 18:50

 

Michael Mason (Madden) je lopov koji se nađe na listi CIA-e kad ukrade torbu koja sadrži više od novčanika. Sean Briar, agent na slučaju, ubrzo shvati da je Michael samo pijun u mnogo većoj igri i ujedno važna karika u rješavanju urote velikih razmjera. Njegov do tada najbolji plijen postaje temelj policijske istrage, a Sean, protivno naredbi, regrutira Michaela, te obojica, tokom 24-satne potjere postaju mete izvora korupcije. Primorani su osloniti se jedan na drugog kako bi razotkrili i pobijedili zajedničkog neprijatelja.


Opširnije...
 
Majstori iluzije 2 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. lipnja 2016. god. u 13:03

 

Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti tko zapravo stoji iza cijele priče.


Opširnije...
 
Dan nezavisnosti: Nova prijetnja Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. lipnja 2016. god. u 13:00

 

Oduvijek smo znali da će se vratiti. Nakon jedva dobivene bitke, sve nacije su se ujedinile u ogromnom programu obrane kako bi zaštitile Zemlju. Ali ništa nas nije moglo pripremiti na naprednu tehnologiju i snagu vanzemaljaca. Samo dosjetljivost nekolicine hrabrih muškaraca i žena nas može spasiti od istrjebljenja. Redatelj Roland Emmerich se vraća priči koju je zamislio s Deanom Devlinom prije dva desetljeća. Zajedno su stvorili svijet koji je privukao gledatelje dramatičnim događajima, akcijom, nezaboravnim likovima i predsjedničkim govorom koji se i dan danas spominje. Ukratko, Independence Day je postao dio naše pop kulture i podsjetio nas zašto uopće idemo u kino.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 117

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.