Sinoć su posjetitelji LabIN24seven Summer Festivala ponovno postali jedna duša. Njih više stotina okupljenih do samog izlaska sunca neumorno su partijali i još jednom dokazali da je plaža Girandella idealna lokacija za prave house spektakle. Girandella je tako sinoć bila poprište nezaboravne noći zatvaranja LabIN24seven Summer Festivala, a pravi provod za pamćenje posjetiteljima su pružili DJ MrMarley, Eddie F i Paolo Barbato, imena poznata kako na ovim prostorima, tako i izvan hrvatskih granica.

Warm-up kao uvod u ovu dugu noć priredio je MrMarley, ime koje je odavno prešlo granice uže okolice, te je prepoznatljivo na širokim prostorima, a ponajviše u Istri, gdje je nastupao s mnogim velikim imenima, poput The Shapeshiftersa. MrMarley je rasplesao sve brojniju masu, a temperatura zraka svakim je trenutkom postajala sve viša. Tome su svakako pridonijele i zgodne djevojke i seksipilan mladić, koji su na prostoru oko bazena nosili reviju Pletix kupaćih kostima. Ovako užarenu atmosferu i zahuktale ritmove nastavio je podgrijavati Eddie F, najjače ime slovenske DJ scene.

Ispočetka nešto laganijim ritmovima, a potom i žestokim, snažnim beatovima, protresao je sve partijanere i učinio ovu noć još više neodoljivom, prepunom energije i intenzivnih plesnih ritmova. Na Girandelli se sada počela pojavljivati sve veća gužva, a sve je teže bilo odoljeti plesnom podiju.


Vrhunac u punom smislu te riječi prisutnima je priuštio Paolo Barbato, apsolutni kralj talijanske house scene, ali također snažno ime i izvan granica Italije. Već izvrsno zagrijana ekipa na bazenu oduševljeno je prihvatila dolazak Barbata na stage, a njegovi su ritmovi situaciju doveli do usijanja. Očekivano je izazvao ovacije kako svojom pojavom, tako i svojom nenadmašivom glazbom. Već iznimno bogatog iskustva, od njega se nije ni očekivalo ništa manje od savršenog – a svatko tko je bio prisutan složit će se da je Barbato ispunio baš sva očekivanja koja su uopće postojala. Snažna pozitivna energija koju posjeduje proširila je dobru vibru među rasplesanim partijanerima i još jednom potvrdila izvrsno iskorištene potencijale ovog prostora i ove publike.

Kada se počelo približavati 5 sati, kada je i bio predviđen završetak partyja, DJ pult je ponovno preuzeo MrMarley, no na pozornici su za pultom ponovno bili prisutni svi DJi te je tako dodatno pojačan ugođaj ove večeri kao posljednje u ovom spektakularnom sedmodnevnom programu. Ova je vruća noć kao kulminacija izvrsnih događanja u proteklih tjedan dana zaključila priču kojom je u potpunosti ostvaren cilj reanimiranja ove sredine i ovih mladih ljudi, izrazito željnih vrhunske zabave, odlične organizacije, svježih ideja i atraktivne izvedbe istih.

Ideja i cilj LabIN24seven Summer Festivala nedvojbeno su uspjeli. Željeno je postignuto – nešto se događa, učinjeno je nešto za mnoštvo mladih, kako turista, tako i onih domaćih. No najvažnije je da se cijela ova priča ne zaustavlja ovdje – ubuduće će ona biti puna još boljih, novijih, naprednijih, svježijih ideja, a rezultat svega ponovno će biti odličan provod, neodoljivi beatovi i noći za pamćenje.

Tekst / Fotografije: Labin24seven Summer Festival
{gallery}albumi/labin080711:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO