Rabac je sinoć napokon disao u ritmu vrhunske house plesne glazbe sve do ranih jutarnjih sati. U sinoćnjem je programu otvorenja LabIN24seven Summer Festivala na plaži Girandella u Rapcu glavna zvijezda večeri bila iznimno popularna mađarska DJica Niki Belucci, a uz nju su nastupali i Danny Ocean, Attilio Pessi i Danny V. Obzirom na izrazito veliku posjećenog sinoćnjeg događaja, čini se da su konačno pomaknute granice noćne zabave na ovim prostorima.

Donedavno uspavani Rabac sinoć je mnoštvo posjetitelja ujedinio u jedno kroz neodoljivi plesni beat, a cjelokupni projekt kroz ovakva i slična događanja nastoji razbuditi ovu sredinu kako bi se iskoristili izvrsni potencijali koje ona nudi, te kako bi se ubuduće i Rabac i Labin profilirali kao nezaobilazno središte europske zabave.

Sam program započeo je oko 23 sata, kako je bilo i predviđeno, kada je ovu dugu i rasplesanu noć otvorio Danny Ocean. Sve žešćim beatovima i zvukom koji neodoljivo poziva na podij, Ocean je animirao i zagrijavao posjetitelje koji su se sve više okupljali u vrhunski uređenom prostoru oko bazena. Prava je gužva počela nastajati iza ponoći, kada je prostora počelo biti sve manje, a uzavrelih ritmova sve više.

Nakon Oceana na scenu je stupila vruća Niki Belucci, koja je izazvala oduševljenje među posjetiteljima svih profila. Poznata po svojim seksi nastupima koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim, Niki je podigla atmosferu do točke usijanja, a oduševljenje među neumornim partijanerima stvarala je kako energičnim, popularnim beatovima, tako i svojim izgledom i performansom s kojeg malo tko može skinuti pogled. Girandella je zaista je postala kao jedna duša – nitko nije mogao odoljeti mediteranskom soundu, privlačnom light showu i užarenoj ljetnoj atmosferi.

Niki je stotine okupljenih zabavljala puna dva sata, a u istom ritmu nakon nje nastavlja i Attilio Pessi, koji je neumorne posjetitelje zadržao u jednako ugrijanom ritmu i željnima da zabava potraje još nekoliko sati. Tako je i bilo – kad je već dan zamijenio noć, uporni partijaneri, oduševljeni atraktivnim glazbenim idejama i pozitivnim vibracijama, nastavili su se stapati s ugođajem ovog pravog europskog tuluma. Posljednjih sat vremena svoje je umijeće pokazao i Danny V, mladi riječki DJ koji je svoje mjesto među izvođačima zaslužio pobjedom na DJ Contestu koji se u riječkom klubu Terminal održao početkom svibnja ove godine. I više nego uspješno, ova je noć privedena kraju oko 6 sati ujutro.

Ako se po jutru poznaje dan, ovo iznimno posjećeno i uspješno otvorenje predviđa i više nego svijetlu budućnost ovog projekta kako u idućih tjedan dana, tako i narednih godina. Oduševljenje koje je ostalo u zraku po završetku sinoćnje zabave trebalo bi se nastaviti i kroz petodnevni program koji je predviđen u Starom gradu u Labinu, a svoju će kulminaciju cijela priča ponovno doživjeti na zatvaranju festivalskog programa idući petak, 8. srpnja, gdje će Paolo Barbato i gosti na Girandelli obnoviti usijane vibracije koje su na otvorenju stvorene. LabIN24seven tako će postati sinonim za neodoljivu ljetnu zabavu, profesionalnu glazbu, pozitivnu mladenačku energiju te ozbiljan i dugotrajan projekt koji će do maksimuma iskoristiti potencijale koje nude ovi prostori.

Tekst / Fotografije: Labin24seven Summer Festival

{gallery}albumi/rabac020711:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO