Ovo su finalistice Miss Hrvatske 2018. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 31. srpnja 2018. god. u 10:59

miss3107181

 

Najljepše žene Hrvatske okupile su se u hotelu Vrata Krke gdje se pripremaju za nadolazeću finalnu večer Miss Hrvatske, kada će samo jedna od njih ponijeti lentu najljepše. Djevojke na priprema snimile su svoj prvi modni editorijal predstavljanja pod budnim okom fotografa Borisa Mataković što ćemo uskoro moći vidjeti i u našem mediju. Za ljepotu finalistica zaslužne su vješte ruke frizera studija Marcela, a vizažisti Učilišta Profokus u suradnji s Eveline Cosmetics su se pobrinuli za savršen make up.

 

Direkcija Miss Hrvatske ponosi se što su većina županija zastupljene jer sve djevojke finalistice su pobjednice svojih županija, te su se tako plasirale u samo finale Miss Hrvatske koje se održava 01.09. u Čakovcu uz izravan prijenos HRT-a.
 
Djevojke trenutno uvježbavaju plesnu koreografiju pod vodstvom koreografkinje Marine Mihelčić, a Tihana Harapin Zalepugin casting managerica s ljepoticama uvježbava njihove modne izlaske te otkriva djevojkama kako se što bolje predstaviti na finalnoj večeri.

 

Tekst: Press
Fotografije: Boris Mataković

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.