Opera Club Zagreb - Vanguard party - 15.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. travnja 2017. god. u 17:25

opera1504171

 

Veseli uskrsni vikend brojni su Zagrepčani kao i njihovi gosti proveli plešući u jednom od najboljih urbanih klubova - Operi. Brojnim zanimljivim tematskim partijima Opera je ušla u proljeće. Nakon primitka priznanja kao World Finest club, modni party obilježio je uskrsni vikend. U kombinaciji s najnovijim svjetskim hitovima, mladi  dizajner unikatnog nakita Petar Grubić uživo je izradio nekoliko primjeraka koji su razveselili najsretnije posjetitelje. Ovaj jedinstveni nakit kombinira vrhunske materijale kao što su koža, staklo, kristali i tropski koralji, a isti su oduševili i domaćicu partija, manekenku Anamariju Stišćak.

 

Klub Opera kroz cijelo proljeće nastavlja s predstavljanjem zanimljivih tematskih partija. Večeras je na rasporedu Omnia party s temom Spring Wonderland, u studentskoj srijedi nas očekuje Crno bijeli svijet, a u petak Taking the trash out.

 

Tekst: Press
Fotografije: Dora Šarić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.