metropolis2302191

Još jedna posveta kralju funka pod simboličnim nazivom Gibajmo sinoć je dobro rasplesala publiku u prepunom Metropolis clubu. Odličan Official Tribute Dino Dvornik band sastavljen od vrsnih glazbenika predvođen majstorskom izvedbom Mari Huljeva priuštio je publici pravu Funkymaniu izvevši najpoznatije hitove Dine Dvornika.

 
Dino Dvornik Tribute band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen koji je svirao s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa, te s njima snimio i kultni album "Live in München". Na gitari je Zoran Jäger Jex - gitarist i osnivač kultne grupe The Bastardz, basist Zvonimir Bučević Buč - jedan je od naših najboljih basista, nekadašnji član pratećeg Dininog  banda Songkillersa, te član grupe Boa. Klavijature svirao Gojko Tomljanović višegodišnji član Songkillersa, a na saksofonu je Ivica Premelč Ywek - saksofonist Prljavog Kazališta te glavni član Dino Dvornik Tribute benda.

Večer je naravno započela sa hitom „Zašto praviš slona od mene" da bi se kasnije zajedno sa publikom nastavila sa mnogobrojnim hitovima Dine Dvornika. Bandu se u par navrata pridružio i Joe Pandur poznati zagrebački jazz gitarist koji je također surađivao na albumima Dine Dvornika, a istaknuo se s pjesmom Rušila Sam Mostove od Sna. Na izvedbi upravo tog hita Huljev je odlično otpjevao i vokale Josipe Lisac na oduševljenje publike. Odlične solo dionice pokazali su i ostali članovi banda.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Lutring

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO