Extravagant gala by Eternity 2017. - Druga večer Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. listopada 2017. god. u 17:10

guver0610171

 

U petak je u veličanstvenoj Guvernerovoj palači uz brojne uzvanike održana druga večer velikog modnog događanja Extravagant gala by Eternity 2017. pod generalnim pokroviteljstvom estetskog centra Eternity u sklopu koje je održana velika gala revija jednih od najpoznatijih hrvatskih dizajnera.

 

Nove kolekcije predstavili su Boudoir, Duchess, Andy's, Anamarija Asanović, Kayra design, Showroom Antonela, Lusso Couture, Elfs, Peperoncina design, Stehlik design, Design by Sascha i Hero4Heroes.

 

Druga večer privukla je brojne Riječane i Riječanke, te poznate osobe javnog života poput Ecije Ivušić, Snježane Mehun, Nenada Korkuta, Anđe Marić, Nele Kočiš i Danijele Gračan.

 

"Prva i druga večer Extravagant gala bile su prepune događanja, mislim da su svi zaljubljenici u modu bili itekako zadovoljni. Sinoć je održana gala modna revija uz neka od doista najvećih imena domaće modne scene. Dovoljno je reći da je Boudoir samo za Galu pripremio posve novu kolekciju. Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević bile su s nama i prošle godine, a uspješnu suradnju nastavljamo i ove godine. Nadalje, dvojac ELFS predstavio je najnoviju kolekciju koja je imala premijeru samo dan prije u Zagrebu, dok je naša Riječanka Marijana Hero došla s kolekcijom koju je predstavila na New York Fashion Weeku. Zaista su svi dizajneri pokazali doista prekrasne kolekcije. Subota, 7. listopada je posebna priča. Juraj Zigman nam priprema spektakl. Neću previše otkrivati, sve ćete vidjeti. Ono na što sam ove godine posebno ponosna je i veliki Gala party nakon Zigmanove revije u organizaciji estetskog centra Eternity. Sigurna sam da će to biti večer za pamćenje", otkrila je Maja Uremović, urednica Extravaganta.

 

Tekst: Press
Fotografije: PartyHR

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.