Dea Maretić prva pratilja World Top Model Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. prosinca 2015. god. u 21:01

 

Dea Maretić, pobjednica izbora World Top Model Croatia 2015. koji se održao početkom listopada u Zagrebu, NA SVJETSKOM IZBORU World Top Model osvojila je titulu prve pratilje - Top Model Europe. Izbor se održao 05. prosinca 2015. u hotelu Sheraton Parco de Medici u Rimu. World Top Model je svjetski izbor modela koji ove godine slavi jubilarnu 25. obljetnicu i na kojem su se predstavnice 30 zemalja svijeta, borili za ugovor vrijedan 200.000€. On će se potpisati s jednom od vodećih svjetskih, modnih agencija - Major Model Management koja ima podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola.

 

Na natjecanju u Rimu je doista u velikoj konkurenciji hrvatska predstavnica Dea Maretić svojim stavom i profesionalnošću očarala međunarodni žiri kojim je predsjedao Guido Dolci, vlasnik modne agencije MAJOR model management iz Milana. U žiriju su bili predstavnici modnih agencija iz nekoliko zemalja svijeta, dizajneri, osobe iz modnog svijeta.

Vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna što je žiri prepoznao Deu kao vrhunskog modela i sigurna je da je ovo samo početak njene uspješne karijere i da će sigurnim koracima koračati rame uz rame sa mnogim priznatim i poznatim osobama iz sveta mode. Dea, iako je još uvijek jako mlada, posjeduje izuzetan talent, perspektivu, samopouzdanje, ženstvenost i posebnu ljepotu, uz to se vrlo iskusno i sa dostojanstvom nosi sa svim tim osobinama ne dozvoljavajući da joj bilo šta stane na putu ka uspjehu.

Dea je članica modne agencije Talia model, koja joj je dala najveći vjetar u leđa, podršku i sigurnost u ovom poslu. Pobjednica World Top Modela je predstavnica Mexica - Miriam Núñez, a druga pratilja je predstavnica drzave Congo.

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.