KD Vatroslav Lisinski - Danijela Martinović - 19.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. travnja 2017. god. u 16:57

danijela1904171

 

Glazbena bajka Danijele Martinović pod nazivom Zauvijek zajedno dugo će ostati u sjećanju svima koji su do posljednjeg mjesta ispunili koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski. U više od dva sata ispunjenih dubokim emocijama Danijela je publici otpjevala najveće hitove dugogodišnje karijere. Jednu za ljubav, Što sam ja, Ide mi, Brodolom i mnoge druge pjesme publika je pjevala u glas s Danijelom.

 

Publika je s velikim pljeskom dočekala i goste koncerta. Glazbena diva Doris Dragović otpjevala je pjesme Željo moja, Malo mi za sriću triba i Ima nešto u tome i koncertu dala dodatnu notu. Zadarska je pak klapa Munita iznenadila duetom s Danijelom u pjesmi Došlo vrijeme, poznatijoj kao Košuljica iz doba Magazina.

 

Izvrsna produkcija, mapping s dosad u Hrvatskoj neviđenim elementima, vrhunska izvedba Danijelinog proširenog benda ovu su čaroliju učinili nezaboravnom. Posebni trenuci bili su i nastupi gostiju koncerta.

 

U koncertu su uživale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput košarkaške legende Dina Rađe, Jelene Rozge i Stjepana Hausera, savjetnika Predsjednice RH dr.sc. Tomislava Madžara, pomoćnika ministra prometa Josipa Bilavera, TV voditeljice Ivane Šundov Hojan, predsjednika uprave Croatia Recordsa Želimira Babogredca, Alke Vuice i brojnih drugih.

 

Danijela Martinović koja je blistala u kreacijama modnog dvojca Arileo, u mjesecima koji su pred nama priprema nam brojna glazbena iznenađenja u kojima će uživati fanovi diljem Hrvatske.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.