I prvi regionalni Survivor došao je svome kraju! U dramatičnoj finalnoj večeri nabijenoj emocijama nakon glasovanja gledatelja i Velikog Vijeća napokon smo dobili ime osobe koja je osvojila nagradu od 50.000 eura. Upravo je Vlada Vuksanović ta osoba, no nije mu bilo lako na tom putu, kao ni u samom finalu. U studijskoj epizodi showa prvo su se svi natjecatelji prisjetili najkritičnijih i najdramatičnijih trenutaka u Survivoru, a njih je uistinu bilo dosta.

Od svađe Stanije i Žareta, preko Avinog plakanja, Mijinog prigovaranja do posljednje prepirke između Kristine i Ognjena, drame je bilo dosta i natjecatelji je se srame.

Slijedile su uvodne izjave finalista Survivora, Sebastiana, Milana, Vlade i Nikole prema Velikom vijeću koje također odlučuje o njihovoj sudbini. Sebastian je u tom uvodnom dijelu šokirao sve natjecatelje i gledatelje jer je priznao da je cijelo vrijeme bio dio klana koji ga je i doveo u samo finale. Tada su uslijedila pitanja Velikog vijeća prema finalistima.

Nakon što su i slavne pjevačke zvijezde Balkana poput Severine, Tonyja Cetinskog, Nataše Bekvalac, Davora Jovanovića i drugih dale potporu našim natjecateljima, slijedio je najstresniji dio.

Veliko vijeće nije se moglo dogovoriti tko im je favorit pa su tako najviše glasova za pobjednika Survivora dobili Milan i Vlada.

Gledatelji su svojim glasovima ipak izabrali Avu Karabatić za svoju ljubimicu pa je ona dobila tu čast da ponovno glas i odluči između Milana i Vlade.

Otprije je bilo poznato kako je slaba na srpskog manekena pa njen glas Vladi niti ne čudi. Zanimljivo je to da je, eto, upravo najosebujnija natjecateljica Survivora imala presudnu ulogu u ovom showu.

Kako god bilo, čestitamo Vladi na pobjedi!

Tekst: RTL
Fotografije: Survivor TV RTL / Dražen Aleksić / CROPIX / Izvor
{gallery}albumi/survivor020612:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO