Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Ljetno kazalište Križanke Ljubljana - Tony Cetinski - 19.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 24. rujna 2019. god. u 08:38

tony1909191

 

Na jednom mjestu okupiti četiri najbolja i najraznovrsnija glazbenika mogu samo najbolji. Upravo to pošlo je za rukom jedinstvenom Tonyju Cetinskom u Ljubljani. Na koncertu pod nazivom Tony i prijatelji, u sklopu turneje #samoljubav, prepune Križanke uživale su u večeri koju je teško opisati riječima.


Opširnije...
 
Špancirfest Varaždin - Tony Cetinski - 30.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. rujna 2019. god. u 07:45

spancir3008191

 

Savršenijeg koncerta i izvođača za veliku završnicu ovogodišnjeg Špancirfesta u Varaždinu, nije se moglo ni zamisliti. Tony Cetinski nastupio je na glavnoj pozornici u Starom gradu, a malo je reći kako je to bila fenomenalna večer. Mjesta se nije moglo naći 'ni za lijek' a iz Turističke zajednice Varaždina potvrdili su kako je Tony oborio rekord posjećenosti ovogodišnjeg Špancirfesta.


Opširnije...
 
Osijek - Vesna Pisarović - 30.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. rujna 2019. god. u 07:41

vesna3008191

 

Sinoćnja večer definitivno je bila u znaku zvijezda Hit Recordsa. Vesna Pisarović u gradu na Dravi, ponovno je dokazala, zašto je jedna od najtraženijih glazbenica. Osijek i posjetitelji Osječkog ljeta mladih uživali su nastupu, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Prostor Prehrambeno tehnološkog fakulteta na Tvrđi, bio je gotovo pretijesan za sve željne dobre zabave.


Opširnije...
 
Goya Cocktail Bar Selce - 10th Birthday party - 05.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 08. srpnja 2019. god. u 13:15

 

U petak se je u Selcu održala svečana proslava 10. rođendana Goya Cocktail Bara. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na rođendanu koji je privukao mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe za koju je zadužena bila atraktiva DJ Annie Who, mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Goya Cocktail Baru želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Goya Cocktail Bar Selce - Summer opening party - 21.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. lipnja 2019. god. u 07:55

 

U petak se je u Goya Cocktail Baru u Selcu održalo veliko otvorenje ljetne sezone. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Vruća zabava trajala je do samog jutra. Goya Cocktail Baru želimo puno uspjeha u novoj ljetnoj sezoni.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.