spancir2208231

U utorak je Varaždin gorio i odzvanjao sjajnim ritmovima i vrhunskom glazbom. PAN pozornica Stari Grad prvo je ugostila grupu Joker Out, a vrisak teenagerica podsjećao je na tipične američke filmove u kojima lete razni predmeti na pozornicu. Oko 8000 posjetiteljica i poneki posjetitelj plesali su i pjevali, a prvi su red zauzele najveće obožavateljice sa zanimljivim porukama. Momci su bili odlični, a vjerujemo da im ovo nije zadnji dolazak u Varaždin.

Jučer su na Špancirfest već od jutra stizali fanovi Franza Ferdinanda pa se gradom osjećao sjajan šušur. Nakon nastupa predgrupe na pozornicu su se popeli članovi kultnog benda i krenuli s 90-minutnom svirkom, koja je sve oduševila, a više od 10 000 posjetitelja pjevalo je i plesalo uz pjesme koje su već pravi evergreen. Donijeli su odličnu energiju i još jednom pokazali da su vrhunski glazbenici čija vještina ne blijedi.

NOVI GASTRO MEŠTRI NA GASTRO SCENI ŠPANCIRFESTA

Jučer je grad bio prepun, a najviše su posla imali ugostitelji. Osim tri gastro zone, koje već poznajete, danas predstavljamo i dva nova food meštra. Prva je Reshetka, koju vodi domaći ugostitelj Nikola Božić, a smjestila se na Habdelićevom trgu. Mesne delicije iz njegovog programa low&slow već ću osvojile hrvatske kao i regionalne nagrade i svakako ih vrijedi probati.

Drugi novi gastro kutak je na Trgu slobode, s lijeve strane. Vidjet ćete srebrnu prikolicu Šiš s dva simpatična momka iz Slovenije. Recepturu za njihove sendviče napravio je Chef, čiji restoran ima Michelin-ovu zvjezdicu, a okusne kombinacije, koje biste smatrali neobičnim, zapravo su vrlo skladne. Ovaj je ugostitelj po prvi put na hrvatskom festivalu pa se nadamo da ćete ga podržati.

Tekst: Press
Fotografije: Turistička zajednica grada Varaždina

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO