Nina Boat Club za Vas sprema pravi spektakl u subotu 14.11. Na "rave" strani broda, dovodimo u goste Portugalca Darkrowa i DJ Linka iz Španjolske. Oba dvojica će se smjestiti na Nina party floor, no neće biti sami. Podršku im pružaju rezidenti Adoo, Labozz i Poco Loco. Silvio Hrabar iz Trogira stiže na Highland Brothers Floor uz rame domaćim dečkima - Amor-u i Below Bangkok-u.

LINE UP

◉ Nina boat club floor
►Darkrow
►DJ Link
►Adoo
►Poco loco
►Labozz

◉ Highland Brothers Floor
►Silvio Hrabar
►Below Bangkok
►Amor

►Darkrow nam dolazi iz Santiago de Compostela - Španjolska. Danas se smatra jednim od najboljih DJ-a i producenata Španjolske elektronske scene. Svoj glazbeni put započinje kao producent i DJ za hip-hop grupu naziva "Stop Assault", a sa 17 godina kao DJ brušenje svoje vještine je započeo u malim klubovima eksperimentirajući u house i techno glazbi.

Prvi album izdaje u dobi od samo 19 godina, te mu se otvara prilika nastupati u različitim klubovima u Španjolskoj, a od 2004. godine nastupa na svim festivalima u sjevernoj Španjolskoj. Godine 2006. postaje jedan od rezident DJ-a Beta kluba, te redovito dijeli pult s najboljim domaćim i međunarodnim DJ-ima. Nakon njegovog meteorskog uspona tijekom vremena, ovaj mladi umjetnik je neophodan u klubovima i na festivalima kao što su: prestižna Aquasella, Techno-Flash, Freelive, Electrosonic, Fabrik, La Real, ElRow, Zeus, Albéniz, Groove Lounge ili Frikiparty Fama Festival , te mnogi drugi. Također, primio je nominacije za časopis DJ1 Magazine kao novootkriveni talent DJ i najbolji nacionalni TECHNO DJ za 2 uzastopne godine. Glazbeno gledano, mogli bismo reći da Darkrow mixa sve varijante Techna tijekom posljednjih 10 godina. Glazba "100% Groove" je njegov karakterističan zvuk, ali najbolja definicija ovog umjetnika može biti hipnotički techno s dubokim groovy bass linijama.

Darkrow- a suportaju i njegov rad cijene: Richie Hawtin, Marco Carola, Luciano, Dubfire, Dave Clarke, Paco Osuna Cristian Varela, Kaiserdisco, Slam, Ben Sims, Marko Nastic, Karotte, Stefano Noferini, te mnogi drugi. Danas, u dobi od 31, godine poseban naglasak stavlja na produkciju i svoju izdavačku kuću: Datagrove music. Njegovi najnoviji albumi ugledali su svjetlo dana na svjetskim etiketama kao što su: Kraftek Music Recordings Transmit, Unity Records, ElRow Music, Orion Musik, Kinetika, Patent Skillz i mnogi drugi...

►DJ Link jedan je od vodećih DJ / producenta na techno sceni. Osim što je jedan od najtraženijih DJ-a u Portugalu, DJ Link je postao miljenik publike u Španjolskoj, Brazilu, Velikoj Britaniji, Irskoj, Nizozemskoj, Ukrajini, Mađarskoj i drugdje... Često nastupa u najboljim klubovima i događajima u tim zemljama, kao što su CODE u Madridu, Clash u Sao Paulu, M47 u Mađarskoj i mnogim drugima. DJ Link objavio je remixeve za Pornographic Recordings, Ying Yang, Naked Lunch, Soulaccess, Techhead, Beat Disaster... zajedno s najboljim producentima, kao što su Hertz, Valentino Kanzyani, Dave The Dummer, A.Paul... Njegov vlastiti label, "Amigos Recordings" je jedan od njegovih glavnih projekata. Sada na svom 18. izdanju, "Amigos Recordings" objavljuje trake i remixe mnogih najboljih techno producenata i naravno najbolje vlastite trake. "Amigos Recordings" već se smatra jednim od najboljih techno etiketa diljem svijeta, koji ima svoje mjesto na vrhu prodajnih ljestvica i trake uvijek dobro ocjenjene od najboljih techno DJ-a svijeta. Od ove godine Dj Link također je i dio Eco Festival obitelji, te ćemo ga imati priliku čuti na ljetnom izdanju ovog poznatog techno festivala.

►Highland Brothers UTD Nakon nedavno obilježene 10-godišnjice postojanja, etablirani kvarnerski house dvojac Highland Brothers Inc. udružio je snage s poznatom opatijskom dub mecenom znanim kao Below Bangkok, te oformio novi sastav pod nazivom Highland Brothers UTD. S već bogatim portfeljom izdanja, live nastupa, art projekata i DJ setova, ovaj veteranski trojac predstavlja jedno od najinteresantnijih osvježenja kvarnerske deep scene. Na nastupe izlaze u dvije konfiguracije; kao LIVE set u kojem nastupaju sva trojica predstavljajući svoj novi audio-vizualni koncept, te kao klasičan DJ set u kojemu braća Jashari u tandemu ili pojedinačno čine ono što najbolje znaju. S izdanjima na poznatim svjetskim i domaćim etiketama, povješću nastupa na poznatim festivalima, klubovima i afterima, te raznim kolaboracijama s eminentnim scenskim imenima, ovaj zvučni trojac nudi zavidnu količinu kvalitetnog sadržaja kojeg svaki ljubitelj clubbinga, plesa i umjetnosti mora obavezno posvjedočiti.

►Silvio Hrabar ( ŠI ) započeo je svoj glazbeni put davne 1997. godine. Ubrzo su njegov talent, kao i simbioza s publikom prepoznati od strane mnogih, pa tako postaje jedan od temelja elektronske glazbe u Dalmaciji tijekom devesetih godina prošlog stoljeća.

U tom periodu postaje karizmatično ime na dalmatinskoj klupskoj sceni, te dijeli pult s mnogim globalno poznatim umjetnicma kao što su: Carl Cox, Jeff Mills, Stacey Pullen, Laurent Garnier, Mr. C, Craig Walsh, Plastikman, Marco Carola, Westbam, Bryan Zentz, George Morel, Riva Starr...

Uvijek plesno orijentiran, glazbeni izričaj, u rasponu od tech housea do funky techna, uokviren dominantnim bas linijama, izuzetan osjećaj za plesni podij uz specifične tehnike miksanja, samo su neke karakteristike koje ga čine zanimljivim - kako old school partijanerima, tako i friškim entuzijastima željnim pozitivne vibracije i slobode izričaja.

U svakom slučaju, DJ kojem vrijedi prepustiti ulogu dirigenta na plesnom podiju.

Njegov prvi produkcijski uradak ugledao je svijetlo dana 2005. godine, u uskoj suradnji sa suprugom Izabelom, na viniloj etiketi Alpha Ritam pod okriljem OmegaRitma, tada vodeće figure na dalmatinskoj sceni. Izdanje nosi ime "Natural Selection", a društvo su im činili eminentni umjetnici tog doba; Markus Stork, Aztec i Alenia. Slijedile su glazbene epizode na raznim etiketama; All Over It Records UK, Decoded Mini Records, New Era Recordings, Bronzai Records, Sempai Music, Music Records...

Posljednjih je godina Resident DJ na Moondance Festivalu, Bačvice Beach Festivalu, te bilježi nastupe na Ultra Europe Festivalu 3 godine za redom.

2013. pokreće vlastiti label pod imenom "Family Grooves" koji u relativno kratkom vremenu postaje prepoznatljiv brand kako lokalno, tako i globalno.

Pridružite nam se i zaplovimo svi skupa uz nove goste, koje nam ove sezone, po prvi put, priprema Nina boat club.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO