revelin2004241

U subotu navečer, u popularnom Culture Clubu Revelin u Dubrovniku održao se je party naziva Spring Fling. Ovaj party bio je prava poslastica za sve ljubitelje elektronske glazbe i noćnog života, a euforija je dosegnula vrhunac zahvaljujući glazbenom dvojcu DJ Speed & BoZZo. Culture Club Revelin, smješten unutar povijesnih zidina Staroga Grada, već je poznat kao epicentar zabave u Dubrovniku, ali ovog su vikenda ponovno podigli letvicu s ovim Spring Fling partyjem. Atmosfera se zagrijavala tijekom večeri dok su gosti ulazili u klub, svi spremni za noć punu plesa i energije.

DJ Speed & BoZZo su bili prava poslastica za uši i dušu. Plesni podij bio je neprestano pun, a osmjesi na licima prisutnih jasno su govorili koliko su uživali u glazbenom putovanju koje su im priredili ovi talentirani DJ-evi.

Osim vrhunske glazbe i fantastične atmosfere, Culture Club Revelin uvijek se ističe svojim vrhunskim osobljem i uslugom. Osoblje kluba brinulo se da svaki gost bude zadovoljan i opušten, čime je dodatno pridonijelo pozitivnoj atmosferi cijele večeri.

Spring Fling u Culture Clubu Revelin definitivno je bio party koji se ne propušta. Za one koji su sudjelovali, ostaje sjajna uspomena na proljetnu noć provedenu u plesu i smijehu. Svi su se složili da je ovo bila noć za pamćenje, obećavajući da će se sljedeći put opet vidjeti na plesnom podiju ovog istaknutog kluba.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO