Sjećate li se ludih dance hitova 90 tih godina kada su plesnim podijima vladali I. Bee, E.T., Minea, Ella, Sandi Emilija pa čak i Nina Badrić! Dali vas je tresla šumica, pregazio vlakić, dali ste pjevali „Tek je 12 sati“ dok ste tek izlazili iz kuće van u noćni život ili lovili vrapce i komarce? Dance je bio trend u Lijepoj Našoj, a klubovi su bili rasprodani, s ludim ritmovima i lakim tekstovima. Hitovi su nicali jedni za drugim a neka tadašnja imena bile su zvjezdice od jednog hita. Čak i mnogi poznati pop i pjevači zabavne glazbe zaplovili su tada u dance ritmove i pridružili se trendu (Oliver, Giuliano, Tony Cetinski, Nina Badrić, Sandi  i dr.)

Podsjetimo, 90- tih godina trend muzika gibala se u plesnim ritovima koji su punili disco klubove. Zarazna plesna muzika 90-tih još itekako živi u mnogim klubovima diljem Lijepe naše, koji redovnim dance partijima iz vikenda u vikend pune svoje prostore. Hitovi dance 90-tih poznati su i novijim generacijama, pa ne čudi što su se mnogi zarazili pjevnim, jednostavnim notama i subote proveli u dance bitovima do rane zore. DANCE IS BACK-slobodno možemo reći! Po prvi puta Zagreb će se, nakon dugi niz godina, vratiti u zlatno doba Cro-Dancea kada su vladali plesni hitovi koji su i dan danas popularni. Tom prigodom Green Gold klub po prvi puta otvara veliku dance arenu koju će pošteno zagrijati tri kraljice Cro-Dancea: I. Bee (Ivana Banfić), Minea i Ella!

I. Bee - Ivana Banfić, pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom Šumica. 1994. Objavila je svoj drugi studijski album Istinite priče vol.1, pod umjetničkim imenom I. Bee. Pjesma "Ti si bolji", poznatija kao "Da mu nisam dala", bila je najavni singl za album. Nakon toga objavljuje singl "Šumica", koji postaje veliki ljetni hit. Godine 1995. objavljuje album Mala škola ABC. S albuma se izdvojila pjesma "Cigareta". Ubrzo nakon albuma izdaje pjesmu "Šumica 2", a pjesmom „Imam te“ osvaja festivale i biva nominirana za hit godine na Porinu 1999.

Ivana Banfić zasigurno spada u vodeća dance, a i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire regije.

Minea, također omiljena pjevačica iz tog razdoblja, više je puta nagrađivana na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu. Njene najpoznatije pjesme su: "Good boy", "Vrapci i komarci", "E, pa neka", "Rano", "Da me 'oće Stipe", "Još si moj", "Sija sunce " i mnoge druge. Minea je surađivala s Tončijem Huljićem i sredinom 90 tih godina, a hitovima iz Tonika radionice osvajala plesne podije širom regije.

Kraljica koja dolazi „Iza ponoći“ Ella svojim velikim hitom dobro je zatresla plesnu glazbu. Mnogi su je još i u ono vrijeme prozvali The Voice Dance-a 90-tih.

Uz energične live nastupe tempo će držati naša rezident ekipa koja će cijelu noć puštati najveće hitove Cro-Dance-a.

Dakle 20.11.2015. pridružite se eventu koji će vas zasigurno učiniti dance-manijakom, prekopajte ormare svoje starije braće i sestara, roditelja, pronađite nešto za sebe kako bi se uklopili u tulum posvećen ponajprije desetljeću u kojemu su se rušili stilovi u glazbi, a i modi. Zaboravite na brige i probleme i zapjevajte hitove koje sigurno već znate i uz jaki dance tempo potrošite višak kalorija.

Dress code = AntiTrend-dajte mašti na volju!

Vidim Ose (ne, nego Vrapce i komarce)

Ulaznice dostupne u pretprodaji po cijeni od 20 kn i na ulazu u klub po cijeni od 30 kn.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO