Khala bar Vas poziva u petak, 11.12., na odličan Live nastup Italy DJ-a DAVE MANALI. Talijanski DJ i producent Dave Manali odrastao je uz dance glazbu u vrijeme kada je ona bila u svom značajnom i punom vrhuncu, vladala glazbenom scenom, te punila sve klubove. Uvijek u potrazi za novim zvukom i svježim pločama Manali je tako dobio priliku po prvi puta zasvirati u jednom od najboljih Europskih klubova u to vrijeme, Ambasadi Gavioli.

Ta je svirka 1997. godine na neki način obilježila početak njegove glazbene karijere: art direktor Ambasade, Valentino Kanzyani primijetio je njegov izuzetan talent, te je Manali ubrzo postao rezident kluba Gavioli. Takoreći ovisnik o vinilicama, popularno zvanim gramofonskim pločama, Manali je imao priliku surađivati s najboljim dućanom s pločama u Italiji. Nekoliko godina kasnije otvara i svoj dućan u Ljubljani u partnerstvu s Valentinom Kanzyani, a dućan postaje žarišna točka za sve zaljubljenike u glazbu.

Sve vrijeme Dave Manali svirao je i djelovao kao DJ ali i event manager po klubovima i festivalima, te je s godinama stekao dovoljno iskustva da svira rame uz rame s poznatim internacionalnim dj-ima. Tako je stekao zavidnu reputaciju koja ga je vinula u glazbene snage najboljih klubova i festivala u Italiji, Švicarskoj, Austriji, Njemačkoj, Sloveniji i cijelom Balkanu.

Dave je u svojoj karijeri surađivao s mnogobrojnim eminentnim glazbenicima koji su obilježili glazbenu scenu kao što je Bob Sinclair, Frankie Knucless, David Morales, Marshall Jefferson, Barbara Tucker, Tom Novy, Axwell, Mark Night, Dr. Kucho, Silicon Soul, Seamus Haji i mnogi drugi. Kao producent izdao je dvije ploče pod imenom 4th Leaf Clover (1999 - Calypso Records) i Star Cruiser (2001 - Level on Distribution).

Rezervacije: 098273116

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO