"WINTER Music Conference nakon Miamija stiže i u Zagreb. WMC postoji već 30 godina u svijetu, te je jedno od najznačajnijih svjetskih klupskih događanja. Već je potvrđen nastup jednog od najpoznatijih DJ-a na svijetu - DJ UMEK - koji je jedno od najvećih imena elektronske svjetske scene. Nakon dugo vremena opet gostuje u Hrvatskoj, a veliki broj fanova željno iščekuje njegov nastup.

WMC će se održati 12. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, a potpuna lista izvođača saznat će se 16. studenog.

Uz UMEK-a , gosti ovog eventa će bit jedna od najpoznatijih regionalnih DJ-ica energična Lea Dobričić, a uz nju će nastupiti DJ iz BiH, sarajlija Armin Dervišević aka DJ Lik Jay. Od domaćih snaga tu su Pete Dux i Brun Dux predstavnici poznate zagrebačke organizacije United Electronic Sound [UES], te kao headliner EDM zone Matroda.

"S tolikim iskustvom na party sceni, bilo je za očekivati da će Winter Music Conference probrati među najkvalitetnijim izvođačima ovog podneblja, kako bi se dostojno predstavila regionalna house scena", javljaju nam iz organizacije. U prodaji će od 16. studenog biti early bird ulaznice po cijeni od 75 kuna i VIP po cijeni od 150 kuna."

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO